OKROPNIE.... (2) Poprzednia nasza wizyta była udana-miły nastrój,dobre jedzenie ,sprawna... Kuba Nierówny poziom, problemy z dostawą (1) Korzystałem z Thai Hut czterokrotnie. Pierwszego razu nie pamiętam, ale nie... LukLed POLECAM SERDECZNIE (1) Restaurację Thai Hut odkryłam przypadkiem pare lat temu. Owe miejsce szczyci... STAŁA KLIENTKA
Syto i pysznie :) (1) Już dawno tak ze znajomymi nie mieliśmy okazji się najeść :) Dania były... Gabrysia Rozczarowanie. (1) Pomimo bardzo miłej obsługi i całkiem przyjemnego dla oka wystroju lokal nie... klient01 Robert - opinia (1) Restauracja idealna na randkę. Klimatyczny wystrój, cisza i spokój. Jedzenie... Robert Rzetelni - i smaczni (1) Jedzenie bardzo dobre - zamawiałem raczej sushi gdyż razem z moją kobietką... Sławek Zgadzam się z poprzednią opinią (1) czyli z wypowiedzią "Jedzienie dobre, klimat słaby, ceny wysokie". Zapach mi... KJ Jedzienie dobre, klimat słaby, ceny wysokie (1) Zacznę może od plusów: + lokalizacja + pani kelnerka szybko przyniosła... BM nierówny poziom (1) raz potrawy sa bardzo dobre,innym razem sa niezbyt smaczne i smakuja za... kama Mmmm pyszno (1) co tu duzo pisac jedzonko 1 klasa polecam wszystkim ;] daniel Muszę się wyżalić. (4) Sami Państwo dobrze wiecie, że Wasza kuchnia jest SUPER, przepyszna i co by... magdalena extra! (1) wg mnie to najlepsza knajpa z orientalnym jedzeniem w Trójmieście! odkąd... marcin Bardzo miło. (1) Wpadamy ze znajomymi tutaj kilka razy w miesiącu. Próbowaliśmy prawie... Cinka rozczarowanie (2) Bylismy stalymi klientami , jednakze do dzisiaj.. Zmienila sie obsluga, pani... anonim Przyjazd z Mazur (1) jestem zachwycony tą restauracją, po prostu niebo w gębie a szczególnie te... Maciej COŚ OKROPNEGO! (1) Czas oczekiwania na napoje pół godziny, jedno z zamówionych dań całkowicie... Karolina O. niestety...... (7) niestety, ale nie.... pierwsza moja negatywna opinia na trojmiasto.pl, i... vito Dobre jedzenie, przykry incydent ;( (2) Jedzenie bylo dobre, szczegolnie zupy i obsluga mila lecz przykry incydent... Aga I tak i nie (1) Kilkakrotnie "gościłam" w tej milutkiej restauracyjce. Uwielbiam oryginalne-... ZUZA