Muszę się wyżalić.

Sami Państwo dobrze wiecie, że Wasza kuchnia jest SUPER, przepyszna i co by dużo pisać, uwielbiam do Was przyjeżdżać, po rpostu szaleję za tymi smakami. Kelnerka zawsze była i jest miła i zawsze wie co powiedzieć...jedziemy do Państwa spory kawałek aby zjeść i robimy to jak tylko pozwala nam na to czas. Niestety dwa tygodnie temu dosłownie pocałowałam klamkę w porze gdy już dawno restauracja powinna być otwarta, stałam tam jeszcze chwilę z nadzieją, że ktoś się zjawi, przecież w końcu taki kawał jechałam! :( W bramie jak się później okazało stał kucharz, a kucharz już od godziny powinien przygotowywać kuchnię, więc nawet jakbym się doczekała otwarcia to i tak pewnie zjadła bym za godzinę? sama nie wiem. No więc stoję dalej, od 1,5godziny powinno być otwarte, a przy mnie dzwoni szef do kucharza i informuje, że za godzine prawdopodobnie powinien być, ręce mi opadły...Proszę Państwa troszkę organizacji jeśli ktoś "dał ciała" z otwarciem lokalu, to przecież stojącego w bramie kucharza można było wysłać taxówką po klucze...przykro.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Muszę się wyżalić.

Witam.

Każda opinia jest dla nas bardzo ważna i dziękujemy za dobre słowa. Bardzo nam przykro, że taka sytuacja miała miejsce i przepraszamy. Jednak nie jesteśmy w stanie przewidzieć wszystkiego tym bardziej tragicznych wypadków.

Zapraszamy Panią podczas następnej wizyty na nowe danie z Krokodyla na nasz koszt :)

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,

Dziękuję serdecznie za odpowiedź, nie spodziewałam się jej zupełnie :)
A już w ogóle propozycji z krokodylem :)))
Własnie wybieramy się do Gdyni z myślą o wizycie :)))

Do zobaczenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byliśmy ..wróciliśmy, jak zawsze 6 z plusem ;)
..i jak zawsze przepysznie.

Dziękuję!
Do zobaczenia znów za jakiś czas.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0