suuuuuuuuuper (1) w Thai Hut jadam od trzeh lat,jestem bardzo zadowolony z wystroju obsluga... andrzej wiecej tam nie pojde (1) wrazenia jak po wizycie w barze szybkiej obslugi. magda Jakieś zmiany...Ale, czy na lepsze? (1) W ostatnim tygodniu odwiedziłam tę "moją" restauracyjkę dwa razy i coś mi nie... Kama
Aga - opinia (1) Nie jest zla,ale ogolnie przyjmujac jedzenie nie jest jednolite... a powinno,... Aga dlaczego raz tak raz tak (1) jak jest kucharz Dawid jest o.k.Czemu nie jest zawsze dobrze? Jeśli idzie się... marin i gosia Pyszne jedzenie (1) Bywam w tej restauracji jak tylko jestem w Gdyni.Jedzenie bardzo mi smakuje(... marta Obsługa - Tragedia (1) Byłam dwa razy - bo "warto dać szansę" W Tajlandii byłam jakiś czas temu na... Ewa Tajlandia i marchew? (1) Byliśmy tam z żoną i mają lekkiego pecha, że miałem okazję jadać pad thaia w... tejon Ryż przyprawiony chlorowaną wodą - Kurczak pływający w mdłym badziewu (1) TRAGEDIA!!!!! - Udałem sie do tej \"restauracji\" po przeczytaniu... nix kuchnia tajska (1) wpadam od czasu do czasu, każdy znajdzie coś dla siebie- Warto Karolek1 Thai Hut ... ohh yeah... give me some ;) (1) Bywalem w tej restauracji nie jeden raz i za kazdym razem wychodzilem... Pieczka suuuper (1) chyba wszytko zostalo tu juz powiedziane !!! restauracja w skali 1-5... pawel REWELKA TO ZA MALO POWIEDZIANE (1) nic dodac nic ujac jedzenie swietne idealnie dostosowane dla potrzeb... leos awiec C.D. Do Autora AMatora (1) moge tu przytac wiele wrazen z pobytow w orientalnych restauracjach...ale... pawel DO AUTORA "AMATORA" (1) Niestety nie moge sie z Toba zgodzic gdyz zwiedzilem wiele restauracji... paweł