pierwsze wrażenie niesamowite. (1) Jedzenie bomba i ten kelner,tylko poszukiwaczom innego smaku. asia jestem bardzo zadowolona! (1) jedzenie jest niesamowite !!! wystrój na minus,przydało by się coś z tym... Anna Warto przyjść dla jedzenia (1) Restauracja serwuje bardzo dobre jedzenie, miła obsługa, wystrój wnętrza nie... degustator
Najlepsza restauracja w Trójmieście (2) Jestem stałym klientem od kilku lat. Odwiedzam restauracje kilka razy w... stały klient Thai Hut = tonący statek (1) Od 3 lat jestem (byłem) stałym klientem. Właśnie się to skończyło. Po... Miller Słyszałem bardzo dobre opinie ... ale (1) po skorzystaniu nie polecę nikomu. Na przystawkę dostałem rewelacyjną zupę.... LST KOCHANI CO ZROBILISCIE Z TA REWELACYJNA RESTAURACJA???? (3) NIESTETY NIE MOGĘ MIEĆ DOBREGO ZDANIA O TEJ RESTAURACJI :( A SZKODA...... zawiedziony kuchnia tajska - mniami :) (1) Wczoraj miałam PRZYJEMNOŚĆ skosztować kuchni Tajskiej po raz pierwszy.... Wiolka Ryzykownie (1) Może kwestia "trafu" - dania chińskie przy serwowanych w tym lokalu to jak... meeshoo Było miło (1) bo to były walentynki. Pomysł z ciastkiem na koniec posiłku - duże brawo!... Wojtek Naprawdę warto tam zajechać (1) Polecam ja się zakochałem.... aZ JAK DLA MNIE BOMBA! - CZ.2 (1) Jeśli chodzi o jedzenie - zawsze super! Każde danie, jest róznej wielkości,... Magda JAK DLA MNIE BOMBA! (1) W 100% NIE ZGADZAM SIĘ Z PONIŻSZYM! W Thai Hut, bywam bardzo czesto i nigdy... Magda ciąg dalszy wiadomosci (1) .... od CZASU OTWARCIA "NOWEGO" LOKALU, SYTUACJA ZE "ZAMIANA" KART... bobek79 THAI HUT PO ZMIANIE (1) WITAM ZAWSZE MIAŁEM POZYTYWNE ZDANIE O TEJ RESTAURACJI, I POD KAZDYM WZGLEDEM... bobek79 rewelacja (1) jestem zachwycona tą restauracją, po prostu niebo w gębie, szkoda tylko,że... niki PAPIEROSY PSUJA SMAK NAWET NIEBIANSKICH POTRAWW (1) po przeczytaniu wwaszych komentarzy, widdze ze wszytsko zostało juz tu... TURYSTA Z KRAKOWA ...jestem na tak!!! (1) ...odwiedziłem restaurację drugi raz ze swoją narzeczona i dziekujemy... nikosos Pycha! (1) Byłam tam pierwszy raz, jedzenie po prostu rewelacyjne. Niestety zdecydowanie... Kasiulek Tragedia...... (1) Najpierw coś pozytywnego. Duży plus za obługę, miła i sympatyczna. Mniejszy... Ret