niestety......
niestety, ale nie.... pierwsza moja negatywna opinia na trojmiasto.pl, i robie to z ciężkim bólem serca, bo kocham jeść, kocham restauracje i naprawde przychylnie podchodze do ludzi którzy robią to z pasją, tu chyba pasja się skończyła. Od jakiegoś czasu chcieliśmy odkryć nowe smaki, naszą uwage przykuła najstarsza (jedyna) jestauracja tajska w trójmieście. Co do wystroju nie bede tu oceniał wnętrza, bo widac że ostatnia aranżacja była na otwarcie knajpy, i być moze utrzymana jest w klimacie tajskim i tak ma być, ale to nie problem.
Pierwszy strajk miał miejsce na samym początku po podaniu piwa. Szklanka miała na sobie odciśniętą szminkę kobiety, która najwyraźniej piła piwo przede mną.
Strajk drugi - zupa podana w obszczerbionej bulionówce.
I miałbyć już koniec, lecz dostaliśmy jedzienie, które przyznaje było zdumiewające, przepyszne, wspaniałe: zupa tajska ostra z tofu albo kurczak z orzeszkami i noodlami.........PYCHA!!!! POLECAM
Zaraz po wyjściu z restauracji zaczeła się jazda. Mówiąc szczerze i dosadnie zaczeło nas czyścic. Mam żołądek ze stali i mógłbym trawić puszki po piwie, ale co było z jedzeniem nie wiem do dziś, moge się tylko domyślać, że warunki na kuchni nie
Pierwszy strajk miał miejsce na samym początku po podaniu piwa. Szklanka miała na sobie odciśniętą szminkę kobiety, która najwyraźniej piła piwo przede mną.
Strajk drugi - zupa podana w obszczerbionej bulionówce.
I miałbyć już koniec, lecz dostaliśmy jedzienie, które przyznaje było zdumiewające, przepyszne, wspaniałe: zupa tajska ostra z tofu albo kurczak z orzeszkami i noodlami.........PYCHA!!!! POLECAM
Zaraz po wyjściu z restauracji zaczeła się jazda. Mówiąc szczerze i dosadnie zaczeło nas czyścic. Mam żołądek ze stali i mógłbym trawić puszki po piwie, ale co było z jedzeniem nie wiem do dziś, moge się tylko domyślać, że warunki na kuchni nie