niestety......

niestety, ale nie.... pierwsza moja negatywna opinia na trojmiasto.pl, i robie to z ciężkim bólem serca, bo kocham jeść, kocham restauracje i naprawde przychylnie podchodze do ludzi którzy robią to z pasją, tu chyba pasja się skończyła. Od jakiegoś czasu chcieliśmy odkryć nowe smaki, naszą uwage przykuła najstarsza (jedyna) jestauracja tajska w trójmieście. Co do wystroju nie bede tu oceniał wnętrza, bo widac że ostatnia aranżacja była na otwarcie knajpy, i być moze utrzymana jest w klimacie tajskim i tak ma być, ale to nie problem.
Pierwszy strajk miał miejsce na samym początku po podaniu piwa. Szklanka miała na sobie odciśniętą szminkę kobiety, która najwyraźniej piła piwo przede mną.
Strajk drugi - zupa podana w obszczerbionej bulionówce.

I miałbyć już koniec, lecz dostaliśmy jedzienie, które przyznaje było zdumiewające, przepyszne, wspaniałe: zupa tajska ostra z tofu albo kurczak z orzeszkami i noodlami.........PYCHA!!!! POLECAM
Zaraz po wyjściu z restauracji zaczeła się jazda. Mówiąc szczerze i dosadnie zaczeło nas czyścic. Mam żołądek ze stali i mógłbym trawić puszki po piwie, ale co było z jedzeniem nie wiem do dziś, moge się tylko domyślać, że warunki na kuchni nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: niestety......

a co jadłeś wcześniej ?? bo ja jestem tam 2,3 razy w tygodniu i jem przede wszystkim zupy,nic mnie do tej pory nie przeczyściło!! a co do kufla...wypadek przy pracy wszędzie się zdarza.pozdro
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wczesniej ajdlem tylko sniadanie i nie ma opcji, zeby cosmoglo mnie przeczyscic. A co do kufla, to zadna szanujaca sie restauracja nie dopuscilaby do takiej sytuacji.

Ja miałem to samo. Dostałem. Zieloną paste cury i w pierwszych chwilach smakowało ale jak doszedłem do końca to coś się źle poczułem. Niestety po dotarci do domu , dosłownie wymiotowałem 20 min !!! - ktoś przesadził z mleczkiem kokosowym. a tak wogóle to znalazlem nowe miejsce w Gdańsku przy Media - fakt ze nie to nie restauracja tylko można zjeść na miejscu pod parasolem ale gotują Tajowie i jedzenie przepyszne ! polecam

zajmij się masażem.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

weź słownik do ręki..szanuj się sam! a dopiero innych...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jermucha co u ciebie dawaj na gg 19699008 ale jaja!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0