Rzetelni - i smaczni
Jedzenie bardzo dobre - zamawiałem raczej sushi gdyż razem z moją kobietką nie jesteśmy amatorami potraw tajskich. Skromny wybór, ale mają owe sushi bardzo smaczne - jedyny minus za wsadzenie do rolki sushi wasabi, gdyż nie każdy lubi na ostro. Samo wasabi jako dodatek świetne - najlepsze dla mnie jak do tej pory. Świetne podejście do klienta - za pomyłkę w zamówieniu (w niedzielę wieczorem dostałem o jedną porcję sushi za mało) dostałem następnego dnia gratis dwie porcje owego sushi - po prostu przywieźli z przeprosinami. Za to plus największy - dobry punkt z jedzeniem zawsze dba o zadowolenie klienta. Ogólnie mogę polecić - pierwsze wrażenie naprawdę dobre.
I świetne "wiosenne rolki" - sporo mięsa wszelkiego rodzaju, a nie wypełnianie trawą czy czymś innym tańszym.
I niski koszt opakowań na wynos (1,5zł) - takie np. tokyo sushi życzyło sobie 5 zł za opakowanie...
I świetne "wiosenne rolki" - sporo mięsa wszelkiego rodzaju, a nie wypełnianie trawą czy czymś innym tańszym.
I niski koszt opakowań na wynos (1,5zł) - takie np. tokyo sushi życzyło sobie 5 zł za opakowanie...