Re: KOCHANI WRÓCIŁAM :)
Kochani!!
Tak sie składa, że moja psiapsiółka zna Pluszową baaaardzo dobrze.
Osobiscie nie znam jej zbyt dobrze, gdyż rozmawiałam z nią tylko 3 razy ale już podczas tych rozmów zauważyłam, że coś jest z nia nie tak!
Pózniej rozmawiałam o niej z moja psiapsióła i powiedziała mi, że ta dziewczyna jest świrnieta, nie wie czego chce, oszukuje ludzi biorac na litosc i mało to już od paru osób wyciagneła spora sume pienieżna i do tej pory jej nie oddała! Nie pisze tego po to, żeby obsmarowywać ja na tym forum tylko po to, żeby Was ostrzec! Z tą dziewczyna nie ma żartów, chyba naprawde ma rozdwojenie jazni i robi wsio, żeby zwrócić na siebie uwage! Czytałam jej wczesniejsze wypowiedzi na forum i musze przyznac, że bardzo jej współczułam....na szczescie w pore dowiedziałam się co to za osoba. Powiem Wam, że ta historie o Tomku nie tylko opisywała na forum... wiele osób ze szkoły z ,,podwórka,, ja usłyszało i rownież bardzo jej współczuło... do czasu! Po ostataniej wymyslonej historyjce ( sciemnila ze jej tata zginał tragicznie w wypadku samochodowym) ludzie wytykaja ja palcami itp....dodam, że po śmierci jej ojca pare osób widziało go w sklepie i nie tylko! Ja już nigdy nie uwierze w zadna jej bajeczke i Wam radze to samo, bo chyba nie chcecie aby zrobiła Wam wode z mózgu tak jak niektórym (nie mówie tutaj o forumowiczach).Wybór należy do Was ;)
pozdrawiam Kama
0
0