KOMPLETNE DNO
30.01.2009 roku odałem w Gd-Wrzeszczu (filia firmy w Gdyni)do naprawy gwarancyjnej frytkownicę Philipsa. Naprawia to Eldom w Gdyni więc ją tam przesłano. Po upływie ok. miesiąca skontaktowałem się z Gdynią. Poinformowano mnie, że sprzęt nie nadaj sie do naprawy i nastąpi wypłata gotówki mam tylko przekazać Eldomowi oryginał faktury zakupu (kopia doł. była do reklamacji) Powiedziałem, że oryginał wydam przy wypłacie gotówki -"z ręki do ręki". Rozmówczyni stwierdziła, że musi sie skontaktowac z szefem i do mne oddzwoni. Nie oddzwonił. Eldom przez cały czas mnie zwodzi stwierdzając, że z wypłatą gotówki zwleka Philips. Obiecują oddzwaniać i tego nie robią. 18.03.2009 ponownie dzwoniłem do Gdyni i usłyszałem, że pod numerem mojego zlec. jest czajnik który został już wysłany do Wrzeszcza. Ostre słowa z mojej strony spowodowały że była to jednak frytkownica i że nadal nie ma pieniędzy. Do telefonu nie podszedł kiewownik pomimo mojego 30min. oczekiwania (nagle musiał wyjść). Eldom nie chce przekazać mi dokumentacji mojej reklamacji abym mógł sam sprawdzić w Philipsie jak wyglada moja sprawa. ELDOM W GDYNI TO DNO KOMPLETNE. NIKOMU NIE POLECAM. WYSTRZEGAJCIE SIĘ PAŃSTWO TAKIEGO SERWISU