KOS na Widelcu

Restauracje

Gdańsk, Tkacka 27/28

Ok, ale mogłoby być lepiej (1) Byliśmy z narzeczonym w poprzedni weekend i naprawdę obsługa jak i jedzenie... Pati smacznie, ale klimatem do Włoch daleko (1) Jedzenie bardzo smaczne, fajna karta, dobre ceny i to tyle jeśli chodzi o... rozczarowana Bardzo pozytywne zaskoczenie (1) Restauracja bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie pod wieloma względami: ładny... ja
Pysznie (1) Świetnie położona restauracja, ponieważ nie trzeba iść nie wiadomo ile z... Mac porażka (2) Dobre w tej restauracji jest tylko PIWO. Zamówiłam pizze: PROSCIUTTO -... marta Uwaga na zamówienia z Groupon (1) Właśnie miałam przyjemność odwiedzić resauracje Sapore. Po pierwsze zbyt... Iga Poprawnie (1) Jedzenie jest poprawne w takim stopniu w jakim sam bym je zrobił w domu w 20... Krzysztof Najlepsza włoska restauracja w trójmieście!! (1) Miałam przyjemność odwiedzić restauracje Sapore kilka dni temu ze znajomymi.... Weronika Lekkie rozczarowanie (1) Dobre opinie o tej restauracji podniosły jej poprzeczkę przed pierwszą... Ally Świetne miejsce (1) Kulturalna obsługa i doskonałe jedzenie. Polecam wszystkim miłośnikom... Wojtek rodzinny obiad (1) przyjemna restauracja, włoskie menu o dobrze zbalansowanych smakach; wyraźnie... grzegorz Pyszna pizza rewelacyjne jedzenie (1) Najlepsza pizza jaką jadłem w Trójmieście Sikor Mistrzostwo Świata (1) Wspaniale miejsce. Cudowne jedzenie, prawdziwie włoskie, miła obsługa,... Marcin Wspanale jedzenie tworzone z pasja... (1) Od pierwszego kesa czuc, ze karta tworzona byla przez osobe z pasja.... asia pizzzza (1) Świetna cienka pizza i steki z grilla! Marcin bardzo dobra włoska kuchnia (1) Gratulacje za odwagę aby serwować prawdziwą włoską kuchnię, bez ulepszeń dla... Oliwier Fajnie (1) Bardzo fajny klimat, pyszne jedzenie i wygodna kanapa. :-) Aga saporeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (1) swietne miejsce! Naprawdę zaskakujące smakiem! Jedzenie jest bardzo dobre,... Barbara Smak - jak we Włoszech (1) Makaron rewelacyjny, pieczywo wypiekane na miejscu, to się czuje, kawa... Marianna