KOS na Widelcu

Restauracje

Gdańsk, Tkacka 27/28

Joanna - ocena (1) Jak zawsze super! Już po raz kolejny organizowaliśmy uroczystość rodzinną w... Joanna Dominika - ocena (1) Czas oczekiwania na kelnera który weźmie zamówienie ponad pół godziny. Czas... Dominika Natalia - ocena (1) Rewelacja pysznie Natalia
Ilona - opinia (1) Bywam w Kosie z dzieckiem,jest tam bardzo fajny pokoik zabawowy. Porcje... Ilona Gracja94 - opinia (1) Jestem tutaj poraz drugi :) obsługa genialna jedzenie pyszne i świeże a... Gracja94 Dagmara - opinia (1) Wow! Jestem pod wielkim wrażeniem, nie wiem skąd źle komentarze, ale domyślam... Dagmara D.J-F. - opinia (1) W Kos na Widelcu zamawiałam kilkukrotnie lunch biznesowy. Zamówienie zostało... D.J-F. Ewelina - opinia (1) Drogo, mały wybór i potrawy niedoprawione. Małe porcje Ewelina Anna Harasimowicz - opinia (1) Super smacznie, świeżo, przyjemnie. Anna Harasimowicz Michał - opinia (1) Lokal robi dobre wrażenie ale niestety czar prysł po otrzymaniu potraw.... Michał Gosia - opinia (1) Byliśmy dość dużą grupą 11.11. Nie mieliśmy rezerwacji, ale udostępniono... Gosia Nie polecam (1) Byłam z koleżankami na kolacji urodzinowej i jestem rozczarowana... deska... Magda Wystawiam 1, bo obsługa naprawdę skandaliczna (2) Mieliśmy z rodziną rezerwację na poniedziałek, jedyna rezerwacja tego dnia,... Ola Nie polecam (2) Odwiedziłam dzisiaj restauracje z koleżankami bylo nas około 12 osób. Klimat... Żaneta Obsługa najgorsza!! (1) Długie oczekiwanie na menu, jakby nikt nie zauważył, że przyszłysmy, a na... Kobieta 28 lat SUPER (1) byłam dwa razy. dania przepyszne, dość szybko podane. Ceny przystępne jak na... Klientka Pavlo - opinia (2) Z dniem 19.04.2019 wprowadzono wyższy cennik. I tak np. wątróbka podrożała o 37% Pavlo Nie polecam!!! (1) Nie wiem kto wystawia te zachwycające opinie? Obsługa mierna. Tak jak ktoś... Bg Nic nie wolno (1) Październik, niedziela, godz. 16: Małej pizzy dla dziecka zamówić nie można... Michał Super pycha (1) Cudowna obsługa, która potrafi doradzić i doskonale dobrać wino do potraw.... Wiola