KOSEDA-CHYLONIA

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Znalazlam watek z zeszlego roku o nich ale pewnie sie pozmienialy fryzjerki:0 ktos byl w tym roku, slyszal, widzial, POLECA?:))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KOSEDA-CHYLONIA

Ja polecam Ci salon Duet na chylońskiej - naprawdę super dziewczyny i fajnie czeszą (Ewelina i Kasia są najlepsze). KOSEDY nie znam -gdzie to dokładnie jest?

jak jest w chylonii to nie wiem
ale w gdyni jest bombowo czesala mnie do slubu Kamila i zawsze robie u niej wlosy i nie znam lepszej fryzjeri zna sie na tym no i lukasz tez potrafi zdzialac cuda reszty nie polecam

w domu towarowym chy,onia na dole pod filarami:)

a ten DUET w ktorym jest miejscu?

zapytalam o kosede w chylonii dlatego ze byloby mi zdecydowaniej wygodniej i blizej w dniu slubu sie tam uczesac :)

Duet jest po lewej stronie Chylońskiej w kierunku rumi między ulicami Kartuską a Kcyńską tak bliżej kościoła Przemienienia Pańskiego.

Ja sie czesalm wsalonie Koseda u p. Agnieszki fryzurka super :) , p. Agnieszka doradzila mi fryzure i bylam w 100 % zadowolona i trzymala sie 3 dni :) Nie wiem jak inne fryzjerki ale z czystym sercem polecam p. Agnieszke :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziekuje:) a masz moze jakas fotke na ktorej widac Twoja fryzure? mozesz nie wklejac tutaj tylko wyslac mi na maila, bylabym bardzo wdzieczna:)

Ja polecam Panią Emilę, rewelacyjnie czesze, strzyże, farbuje!!!. Niestety do niej trzeba się dużo szybciej zapisywać. Chodzę do niej od wielu lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Polecam ją w 100%

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja polecam Pania Dorotke z chyloni,co prawda nie czesala mnie do slubu.Ale chodze do niej juz jakis czas i jestem zadowolona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja również polecam Emilkę. Zawsze byłam bardzo zadowolona z jej usług. Co do reszty to trudno mi powiedzieć, bo od "moich" czasów tylko Emilka i Ewa zostały. Reszta dziewczyn się pozmieniała.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...

Kosmetyki do opalania (6 odpowiedzi)

Jak w temacie, gdzie kupujecie? Jest coraz cieplej a ja blada jak ściana :) Jakiś bronzer...