Znalazlam watek z zeszlego roku o nich ale pewnie sie pozmienialy fryzjerki:0 ktos byl w tym roku, slyszal, widzial, POLECA?:))
00
Re: KOSEDA-CHYLONIA
hawanna09
(16 lat temu)
Ja polecam Ci salon Duet na chylońskiej - naprawdę super dziewczyny i fajnie czeszą (Ewelina i Kasia są najlepsze). KOSEDY nie znam -gdzie to dokładnie jest?
00
Yaira
(16 lat temu)
jak jest w chylonii to nie wiem
ale w gdyni jest bombowo czesala mnie do slubu Kamila i zawsze robie u niej wlosy i nie znam lepszej fryzjeri zna sie na tym no i lukasz tez potrafi zdzialac cuda reszty nie polecam
00
tripgirl
(16 lat temu)
w domu towarowym chy,onia na dole pod filarami:)
a ten DUET w ktorym jest miejscu?
zapytalam o kosede w chylonii dlatego ze byloby mi zdecydowaniej wygodniej i blizej w dniu slubu sie tam uczesac :)
00
hawanna09
(16 lat temu)
Duet jest po lewej stronie Chylońskiej w kierunku rumi między ulicami Kartuską a Kcyńską tak bliżej kościoła Przemienienia Pańskiego.
00
anetka84
(16 lat temu)
Ja sie czesalm wsalonie Koseda u p. Agnieszki fryzurka super :) , p. Agnieszka doradzila mi fryzure i bylam w 100 % zadowolona i trzymala sie 3 dni :) Nie wiem jak inne fryzjerki ale z czystym sercem polecam p. Agnieszke :)
10
tripgirl
(16 lat temu)
dziekuje:) a masz moze jakas fotke na ktorej widac Twoja fryzure? mozesz nie wklejac tutaj tylko wyslac mi na maila, bylabym bardzo wdzieczna:)
00
Kasieńka79
(16 lat temu)
Ja polecam Panią Emilę, rewelacyjnie czesze, strzyże, farbuje!!!. Niestety do niej trzeba się dużo szybciej zapisywać. Chodzę do niej od wielu lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Polecam ją w 100%
01
~Ada
(14 lat temu)
Ja polecam Pania Dorotke z chyloni,co prawda nie czesala mnie do slubu.Ale chodze do niej juz jakis czas i jestem zadowolona
02
Aneczka24
(14 lat temu)
Ja również polecam Emilkę. Zawsze byłam bardzo zadowolona z jej usług. Co do reszty to trudno mi powiedzieć, bo od "moich" czasów tylko Emilka i Ewa zostały. Reszta dziewczyn się pozmieniała.