wszyscy, którzy tam pracują są nie mili i zachowują się jakby pracowali za karę od rejestracji po samych lekarzy!!!! Co niektórzy to się nie szczypią i potrafią pojechać po pacjencie!!! Jedynie co to pani od szczepień jeszcze coś doradzi, pogada i się uśmiechnie (no i pani dr J., której niestety już nie ma..). A tak... mówi się jakby się mówiło do ściany... w ogóle nie słuchają co się do nich mówi.. u jednej dr chciałam się poradzić, to po mnie jedzie, że przecież w każdym poradniku to jest napisane... wielce zbulwersowana, że o cokolwiek pytam... a przepraszam od czego niby jest lekarz?! Przychodzę po to do lekarza, żeby się poradzić i dowiedzieć, a nie mieć atrakcję dnia, żeby mieć wizytę u lekarza, która wygląda tak "wejść i wyjść".. żeby to było u jednego, ale to było u kilku.. byłam chyba u wszystkich pediatrów i żadnego nie polecam!!! oprócz dr J., której już nie ma. Albo była taka sytuacja, że czekałam na swojego lekarza, a jak przyszła na mnie kolej to dziecko akurat zgłodniało i powiedziałam, że może pani iść na przerwę.. ok.. myślałam, że 15min max będzie, ale czekałam ok. godziny!!!! to juz jest przesada!!!