malgorzata - opinia (1) Panie z recepcji nie miłe, obrażone że muszą telefon odbierać . Aroganckie i... malgorzata rejestracja to jakiś żart (1) Jestem osobą o lagodnym usposobieniu ale bezczelność Pani z rejestracji nawet... ola Cudowny pediatra (1) Jestem zadowolona z pracy pediatry dr. Ilkiewicz. Dość często musielismy się... Rodzic pacjenta
Dr Skroban (1) Serdecznie odradzam doktor Skroban. Jej komentarze oraz uwagi często są nie... Pacjentka Uciekłam z tej Przychodni z powodu lekarzy (1) Pani dr Eugenia Boguszewska i dr Hanna Małgorzata Ilkiewicz, pierwsza od osob... Kasia M. katastrofa (2) Nie polecam tej przychodni.Skierowania nie mozna sie doprosić od lekarza. Z... Asia Jestem zadowolony (poradnia rodzinna) (1) Korzystam z wizyt poradni rodzinnej, dosyć regularnie od 2007r. (mam 3... Krzysztof czy ktoś tam jeszcze panuje nad działalnoscią przychodni Hipokrates? (1) Jeden przykład; proszę o wizytę domowa o godz 13.00 i dostaje odpowiedź ze... chora pacjentka katastrofa (1) przeprowadziłem się na Niedźwiednik i postanowiłem zapisać się do tej... joystick Moje dziecko chodzi do dr. Czaudernej (1) Chodzę tam z roczną teraz już córką na szczepienia i jak dotąd nie było... KamiKasia Żenada. (1) Powinni wyburzyć ten budynek i zrobić tam parking. Przynajmniej będzie tyle... Adi niestety (1) niestety to co napisaliscie poniżej to prawda. dramat. widac jak z każdym... jacek Żenada (1) Przychodnia beznadziejna, korzystam z jej usług dosłownie od dziecka, ale... Sfrustrowana matka Żenada! (1) Już od samej rejestracji można się zrazić. Dodzwonienie się graniczy z cudem... Niezadowolona. POLECAM (3) Od lat chodze do tej przychodni i jestem bardzo zadowolona. Przychodnia... Pacjentka rejestratorki z przychodni (1) dzięki ich podejściu do pacjenta -wypisujemy się-przez taką panią... lila pracownicy tej przychodni zatrzymali się na czasach "komuny" (3) witam, niestety nic dobrego powiedzieć nie można...zaczynając od... pacjentka X tragedia - nie wszyscy - ale znaczna wiekszosc pracownikow! (1) żenująca przychodnia a właściwie pracownicy - lekarze od maleńkości należę do... hausik odradzam!!!!! (1) RECEPCJA NIE MIŁA!Z ŁASKA WSZYSTKO! CHOĆ I CZASEM MAJA DOBRY HUMOR :) LEKARZE... ZAWIEDZIONA MATKA MASAKRA!!!!! (1) Ta przychodnia to wstyd dla służby zdrowia. Wszyscy(począwszy od... ALina