pracownicy tej przychodni zatrzymali się na czasach "komuny"

witam,
niestety nic dobrego powiedzieć nie można...zaczynając od rejestracji, gdzie obsługa strasznie niemiła, jakby ktoś parcował za karę!!! Wrażenie jakby łaskę robiły, że zapiszą na wizytę...brak słów! Najlepszych lekarzy, którzy jeszcze kilka lat temu tutaj pracowali, niestety nie ma. Począwszy na lekarzu ogólnym, ginekologia i cała reszta...jednym słowem zdecydowanie nie polecam! Kiedyś to była przychodnia pełna pacjentów, teraz świeci pustkami...panie z rejestracji zadowolone...w końcu jest czas na kawę...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

DO WIADOMOŚĆ

OPINIE PISZĄ WSZYSCY ANONIMOWO DLACZEGO..............JESTEM PACJENTEM OD WIELU LAT ZMIENIAJĄ SIĘ ZASADY JAK WSZĘDZIE NIGDY NIE BYŁEM ŻLE POTRAKTOWANY CHODZĘ JAK JESTEM CHORY A NIE DLA PRZYJEMNOŚCI A MAMUSIE NIECH PILNUJĄ DZIECI W POCZEKALNI A NIE ZAJMUJĄ SIĘ PLOTKAMI........POZDRAWIAM CAŁY PERSONEL I WSPÓŁCZUJE TAKICH ..................CHORYCH NA MÓZG
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: JANIE

WITAM CIĘ!A JA PROPONUJĘ TOBIE JAK NAJSZYBCIEJ POSZUKAĆ JAKIEGOŚ DOBREGO "PSYCHIATRY" PONIEWAŻ PO TWOIM POŚCIE WNIOSKUJĘ ,IŻ MASZ POWAŻNE PROBLEMY NATURY "PSYCHICZNEJ"! I NA TWOJE SZCZĘŚCIE NIESTETY NIE ZNAJDZIESZ GO W "SWOJEJ UKOCHANEJ PRZYCHODNI"! ZAPEWNE ZMARTWI CIĘ TEN FAKT ,ALE UWIERZ LECZĄC SIĘ W "NORMALNEJ"(czyli NIE hipokrates) PRZYCHODNI MASZ DUŻE SZANSE NA WYLECZENIE .TRZYMAM MOCNO KCIUKI! I MAM NADZIEJE,ŻE WIĘCEJ JUŻ NIE BĘDĘ MUSIAŁ CZYTAĆ TAKICH BZDUR JAKIE WYPISUJESZ. POZDRAWIAM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1