KOSZMAR

byłam umowiona na stylizację, farbowanie i strzyżenie. Gwarantowano że stylista pomoże w doborze fryzury oraz dobierze kolor w jakim będzie mi dobrze. Byłam bardzo rozczarowana kiedy fryzjerka zapytała co robimy ? więc powiedzialam że przyszłam aby skorzystać z porad stylisty więc to ja powinnam otrzymać jakieś propozycje odnośnie cięcia włosów oraz koloru - po czym Pani fryzjerka zniknela na zapleczu i wróciła z rozrobioną dla mnie farbą. Poprosiłam więc ażeby mi przynajmniej opisała jaki kolor ma zamiar mi położyć na włosy, po czym otrzymałam paletę z kolorami i zobaczyłam że zmieszała dwa "mysie" kolory z których moim zdaniem wyszedłby ciemny czarny - a takiego nie chcialam - chciałam odcień kasztanu! Oczywiście wyszedł czarny !!! A jeżeli chodzi o cięcie wlosów to nawet nie zorientowalam się kiedy to nastąpiło bo Pani po prostu 'pociachała' końcówki - może 2 mm - na tym polegala moja metamorfoza - bo tego się spodziewałam po tym jak umawiałam się na STYLIZACJĘ I DOBÓR KOLORU ORAZ FRYZURY!!! ŻENADA - nigdy więcej !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: KOSZMAR

No ale jak to? Sama chciałaś żeby Ci doradziła, a później piszesz że chciałaś "kasztan"?! What's up?! Zastanów się lepiej sama czego chcesz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2