Kupiłam wejściówki na Grouponie. Jeździłam do Sopotu 3 razy, żeby wejść do środka. Za każdym razem było zamknięte. Godziny otwarcia niby codziennie od 9 do 21. Po moim pierwszym telefonie okazało się, że te godziny obowiązują tylko w sezonie (trzeba się tego domyśleć), poza sezonem "oceanarium" otwarte jest do 19. I w poniedziałki nieczynne. Faktycznie, zgadza się z tym, co widnieje na trojmiasto.pl. Pojechałam trzeci raz. Znów zamknięte. Po kolejnym telefonie okazało się, iż obiekt otwarty jest do 17. A właściwie do 16:30, bo ostatnich odwiedzających wpuszcza się pół godziny przed zamknięciem. Pan był bardzo niemiły, wręcz chamski! Nie dość, że próbował wykręcić się ze swoich wcześniejszych zapewnień, że otwarte jest do 19, to jeszcze stwierdził, iż to, że nie rozumiem tego co on mówi, to już nie jego wina. Pomijam fakt, że przez Groupona nie dotarła żadna informacja do kupujących, o zmianie godzin otwarcia. A na drzwiach obiektu kartka z godzinami pojawiła się dopiero dziś, wczoraj jeszcze jej nie było. KTOŚ SOBIE STROI ŻARTY Z ODWIEDZAJĄCYCH! SZCZERZE NIE POLECAM!!!