Julia - ocena (1) Bardzo miła, pomocna, profesjonalna i wyrozumiała obsługa, z pełnym... Julia Tomasz - ocena (1) Doskonałe miejsce na rodzinne wypady. Super zagospodarowana trasa przejazdu i... Tomasz Werka - ocena (1) Super, bardzo polecam, świetnie się bawiłam! Niezapomniana przygoda :) Werka
sara - ocena (1) fantastyczne miejsce! niezapomniane wrażenia dla dzieci:)) sara Krzysztof D. - ocena (1) Super sprawa. Świetnie bawiłem się z rodzinną. Krzysztof D. Ryszard - ocena (1) Polecam bardzo serdecznie Ryszard Łukasz - ocena (1) Byłem i polecam . Bardzo ciekawa trójmiejska atrakcja . Ekxtra polecam Łukasz Dominika - ocena (1) Bardzo fajne miejsce! Będąc w Sopocie z rodziną wręcz obowiązkowy punkt do... Dominika Krystyna - ocena (1) Super wrażenie. Jestem ogromnie podeksytowana Krystyna Ja - ocena (2) Okolo 20 minut zwiedzenia. Za 2 osoby dorosłe i 3 dzieci 200 zł. Cena nie... Ja Leszek - ocena (2) Bulwar nadmorski w Gdyni powinien być pełen zieleni i w sezonie małych... Leszek Leszek - ocena (1) Często bywam ..Super rekonstrukcje historyczne pasjonatów historii Gdańska Leszek Artur - ocena (1) Wspaniałe miejsce, świetne atrakcje dla dzieci, kozy do karmienia, pyszne... Artur Piotr - ocena (1) Super miejsce. Gorąca polecam na wypad z dziećmi. Piotr Marta - ocena (1) rewelacja wspaniałe doświadczenie super zabawa pod okiem profesjonalnej kadry... Marta Karol - ocena (1) Dobry stosunek ceny do jakości Karol Jan - ocena (1) Niezapomniana przygoda na wodzie! Zdecydowanie polecam rejs z Houseboat DJ!... Jan Marcin - ocena (1) Pełen profesjonalizm, wspaniała atmosfera! Instruktorzy bardzo otwarci,... Marcin kaszulka - ocena (1) piękne widoki, eleganckie klimatyzowane kabiny. Must see w Gdańsku kaszulka B i L - ocena (1) Super, rewelacyjne przeżycia podczas przygody w Maxflay. Świetna ekipa... B i L