Kurier - opinia (1) Zbyt mało miejsca przed scena Kurier Zdecydowanie za długo i za często jest podniesiona! (2) Dla tych kilku łódeczek czekać pół godziny albo nadrabiać kilka km... to... Rafal T - opinia (1) Pięknie położony ogród. Wspaniałe miejsce na spacer. Zoo fajnie się rozwija... T
Idealne miejsce na rodzinny wypad (1) Miły personel, idealne położenie w zacisznym lesie, wiele atrakcji dla... Maciej A mogło być tak miło (1) Jest potencjał. Jednak całe wrażenie psuje smród spalin i baaardzo dlugie... Anna Tramwaj- śmiech na sali (2) Jako mieszkańcy Gdańska, jesteśmy zażenowani sytuacją z dnia dzisiejszego;... MB Super Kapitan, Pan Adam, i Bard Gdańska, Pan Andrzej Starzec. (1) Przepłyniecie Galeonem Lew było fantastycznym przeżyciem dzięki Kapitanowi,... Dorota Dramat (1) Wiecej chodzenia niz ogladania, ceny za bilety z kosmosu, parking tragedia,... Ags K - opinia (1) Fajne miejsce zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Trochę szkoda zwierząt ze musza... K K - opinia (1) Fajna opcja na „spacer” po Motławie K Janinka - opinia (1) Sam pomysł na kładkę w tym miejscu to super sprawa, ale podnoszenie jej na aż... Janinka Ściema (1) Jest 1 maja godz. 13.00 i stoję z moimi gośćmi przed kamienica a panienki z... Adam Piotrek (1) Bardzo przyjemne miejsce. Jak dla mnie stok w Przywidzu to dla mnie stok... Piotrek nikotyna (1) Mam wielką prośbę, aby do obsługi kolejki nie zatrudniać nałogowych palaczy.... Dominik parking to jakaś farsa!! (1) Wczoraj miałam przyjemność, jak się okazało dość wątpliwą, odwiedzić ukochane... Martyna Park oliwski (1) Cudowny park.Brak jedynie tablic informacyjnych o obiektach oraz o wieku... Zygmunt. Strasznie słabe (1) W porównaniu i tym co było 10 lat temu to jest jakieś nieporozumienie, ja... olo KPINA z ludzi !! (4) To zoo to są jakieś jaja. Lwy(podobno chluba tego ogrodu) można... DRAMAT (2) Jeden z najbardziej dramatycznych zoo w jakich byłem. Stan utrzymania na... Martin Zoo (1) Rozumiem,ze utrzymanie zoo kosztuje ale wstęp na 5 osobowa rodzie jest już... Sylka