Piotrek (1) Bardzo przyjemne miejsce. Jak dla mnie stok w Przywidzu to dla mnie stok... Piotrek nikotyna (1) Mam wielką prośbę, aby do obsługi kolejki nie zatrudniać nałogowych palaczy.... Dominik parking to jakaś farsa!! (1) Wczoraj miałam przyjemność, jak się okazało dość wątpliwą, odwiedzić ukochane... Martyna
Park oliwski (1) Cudowny park.Brak jedynie tablic informacyjnych o obiektach oraz o wieku... Zygmunt. Strasznie słabe (1) W porównaniu i tym co było 10 lat temu to jest jakieś nieporozumienie, ja... olo KPINA z ludzi !! (4) To zoo to są jakieś jaja. Lwy(podobno chluba tego ogrodu) można... DRAMAT (2) Jeden z najbardziej dramatycznych zoo w jakich byłem. Stan utrzymania na... Martin Zoo (1) Rozumiem,ze utrzymanie zoo kosztuje ale wstęp na 5 osobowa rodzie jest już... Sylka Park jest piękny (1) Jestem turystycznie tutaj 4 raz Ryszard z Poznania DRAMAT (1) Jedno z bardziej dramatycznych zoo w jakich byłem. Bida z nędzą. - Zoo... Patryk Gdańskie ZOO nie jest typowe. Jest jak park krajobrazowy. (1) To nie jest typowe ZOO w środku miasta otoczone zabudową. W Gdańskim ZOO... Marek Miałem ochotę zobaczyć Molo (1) Na tym się skończyło, nie przyszło mi do głowy , że za coś takiego pobiera... Łukasz zbyszek (1) Sam ogród O.K. Katastrofa to parking samochodowy. Plac kiedy ciepło pełen... zbszek Gdańszczanka (1) Do Zoo przyjeżdżam z dziećmi dwa do trzech razy w ciągu roku. Powiem... Gdańszczanka platna toaleta na molo (1) czy molo powinno byc platne to juz kwestia dyskusyjna, bo przyznam ze malo... rozczarowana Długi stok tylko dla początkujących (1) Stok w Przywidzu jest położony blisko Gdańska. Dojazd jest dość dobry. Stok... Rdn park ok (2) bardzo polecam park oliwski, miło, spokojnie i przyjemnie. ... wczasowiczka Tragedia (2) Cena kompletnie niewspółmierna do atrakcji. Wielkie kolejki do kasy. Samo... mz Super zoo (1) Bardzo fajne zoo. Dużo większe niż w Krakowie, lepiej utrzymane. Plusem i... mz Stopa w stopę (1) Na molo byliśmy poza sezonem, więc na szczęście nie było ani tłumów, ani... mollin