Zmiany w ZOO (2) 20016 - w tym roku ZOO zafundowało odwiedzającym spore zmiany. Większość z... Magdalena zoo w gdansku wspaniala przygoda (1) Swietne miejsce można spędzić miło czas,poznać wiele ciekawych gatunków... Agnieszka Czy inwalidzi też mogą korzystać? (3) Czy mozna przejechac Zoo wozkiem inwalidzkim? inwalida
"czynne w sezonie letnim" (1) "czynne w sezonie letnim"? Raczej w okresie wakacji szkolnych. Wczasowicz... EwaB Najlepsze! (1) Uwielbiam chodzić do ZOO w Gdańsku. Od kilkunastu już lat jestem świadkiem... Karola bez sensu (1) tragedia zdzierstwo bilet rodzinny obniżka o 1 zł no po prostu super!!! Damian Atrakcja dla bogatych (3) Jesteśmy gdańszczanami, ogród zoologiczny jest utrzymywany z naszych... Piotr Molo "przyjazne dla zwierząt" (1) Brak możliwości wejścia na Molo z psem - dlaczego ?!!! Uczcie się od innych... PiotrK Niesamowita sprawa! (1) Witam! Na wycieczkę wybrałam się tydzień temu wraz z grupką przyjaciół zza... Gdańszczanka_Mirela Warto! (1) Bardzo miła obsługa baru, fantastyczna załoga, miła atmosfera i przewodnicy. turystka Świetne miejsce! (2) Na plus: - zwierzęta - wybiegi - alejki - widoki czyli to co w Zoo... zwiedzający Michał Targowski - Pseudo przyjaciel zwierząt. (2) W dniu wczorajszym do domofonu Pana Michała Targowskiego ( dyrektor... janka Góra Gradowa (2) wychowałem się tam...jako dziecko...później jako nastolatek chodziłem na... darek krzysztof - opinia (1) Piękne miejsce, dużo wspomnień :) krzysztof Małgorzata - opinia (1) Koszt biletu budzi (delikatnie mówiąc) zdziwienie. Skuszeni slawą sopockiego... Małgorzata Największy minus (1) Wszystko byłoby OK gdyby nie GOTÓWKA ZA BILETY ! To strzał w stopę a przede... bradaj . (2) Ogólnie ogród zoologiczny nie jest najgorszy. Zwierzęta w większości... k Rozwija się... (1) Od ostatniej naszej wizyty w ZOO wiele zmieniło się na lepsze. Zwierzęta mają... hippi Cudze chwalicie swego nie znacie (1) Spędziłam dwie godziny na zwiedzaniu, rewelacja. Polecam, szczególnie... cala Zoo oliwa (1) Polecam, jako ciekawe, rozwojowe spędzenie czasu z dziećmi na powietrzu. Jako... Agnieszka