Zoo (1) Rozumiem,ze utrzymanie zoo kosztuje ale wstęp na 5 osobowa rodzie jest już... Sylka Park jest piękny (1) Jestem turystycznie tutaj 4 raz Ryszard z Poznania DRAMAT (1) Jedno z bardziej dramatycznych zoo w jakich byłem. Bida z nędzą. - Zoo... Patryk
Gdańskie ZOO nie jest typowe. Jest jak park krajobrazowy. (1) To nie jest typowe ZOO w środku miasta otoczone zabudową. W Gdańskim ZOO... Marek Miałem ochotę zobaczyć Molo (1) Na tym się skończyło, nie przyszło mi do głowy , że za coś takiego pobiera... Łukasz zbyszek (1) Sam ogród O.K. Katastrofa to parking samochodowy. Plac kiedy ciepło pełen... zbszek Gdańszczanka (1) Do Zoo przyjeżdżam z dziećmi dwa do trzech razy w ciągu roku. Powiem... Gdańszczanka platna toaleta na molo (1) czy molo powinno byc platne to juz kwestia dyskusyjna, bo przyznam ze malo... rozczarowana Długi stok tylko dla początkujących (1) Stok w Przywidzu jest położony blisko Gdańska. Dojazd jest dość dobry. Stok... Rdn park ok (2) bardzo polecam park oliwski, miło, spokojnie i przyjemnie. ... wczasowiczka Tragedia (2) Cena kompletnie niewspółmierna do atrakcji. Wielkie kolejki do kasy. Samo... mz Super zoo (1) Bardzo fajne zoo. Dużo większe niż w Krakowie, lepiej utrzymane. Plusem i... mz Stopa w stopę (1) Na molo byliśmy poza sezonem, więc na szczęście nie było ani tłumów, ani... mollin Zmiany w ZOO (2) 20016 - w tym roku ZOO zafundowało odwiedzającym spore zmiany. Większość z... Magdalena zoo w gdansku wspaniala przygoda (1) Swietne miejsce można spędzić miło czas,poznać wiele ciekawych gatunków... Agnieszka Czy inwalidzi też mogą korzystać? (3) Czy mozna przejechac Zoo wozkiem inwalidzkim? inwalida "czynne w sezonie letnim" (1) "czynne w sezonie letnim"? Raczej w okresie wakacji szkolnych. Wczasowicz... EwaB Najlepsze! (1) Uwielbiam chodzić do ZOO w Gdańsku. Od kilkunastu już lat jestem świadkiem... Karola bez sensu (1) tragedia zdzierstwo bilet rodzinny obniżka o 1 zł no po prostu super!!! Damian Atrakcja dla bogatych (3) Jesteśmy gdańszczanami, ogród zoologiczny jest utrzymywany z naszych... Piotr