mazat - opinia (2) Piękne miejsce do spacerów. Spora ilość lokali gastronomicznych, kawa,... mazat Aga - opinia (1) Mega super sprawa i zabawa. Polecam Aga Adrian - opinia (1) Strona nie działa, godzin otwarcia brak... Adrian
K - opinia (1) Dam 5/10, bo połowę czasu zamknięta dla pieszych, którym z założenia miała... K Beata - opinia (1) Atrakcja za 12 zł. Obsługa działa pośpiesznie jakby pracowała na akord. Nie... Beata Karolina - opinia (1) Wspaniałe miejsce, byliśmy wczoraj. Kolejny oczywiście już raz :) Fajnie jest... Karolina Dyskryminacja (3) Jest w tej chwili szczyt sezonu turystycznego, poza tym jarmark i blokowanie... Staszek Leszek - opinia (1) Cudo architektury. Gratka dla turystów. Leszek Małgorzata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, jest to duze ulatwienie Małgorzata arczii. - opinia (1) king of king,paradissse,legenda,inny swiat,dusza nawet odpoczywa.ptasi... arczii. Artur - opinia (1) Marna atrakcja. Wszystko wygląda na zużyte i zniszczone. Sama kukurydza... Artur Beata - opinia (1) Tam jest super bardzo lubię wyspę chodziarz mam daleko Beata Poziomka - opinia (1) Zdjęcie stare, wygląd tego miejsca wyraźnie się zmienił. Przystań rybacka i... Poziomka Jolanta - opinia (1) Po 60 latach marzeń mieszkam nad morzem Gdynia Pogórze Gdynia to cudownie... Jolanta Eryk.P - opinia (1) Ogromy hałas którego się nie spodziewaliśmy :O , lecz po rozmowach z... Eryk.P Konrad - opinia (1) Piękne miejsce, w sezonie trochę zatłoczone, ale wciąż urzekające. Wizytówka... Konrad Julita - opinia (1) Wszystko bylo by fajnie gdyby kladka nie byla otwierana i zamykana w roznych... Julita Halina - opinia (1) Piękne miejsce, jestem kilka razy roku od 30 lat. Halina Barbara Marciniak - opinia (2) Wszystko jest super i można czuć się komfortowo Barbara Marciniak Kinga - opinia (1) Dużo atrakcji dla dzieciaków, fajnie że.mozna zrobić grilla. Piękne miejsce w... Kinga