Krystyna - ocena (1) Super wrażenie. Jestem ogromnie podeksytowana Krystyna Ja - ocena (2) Okolo 20 minut zwiedzenia. Za 2 osoby dorosłe i 3 dzieci 200 zł. Cena nie... Ja Leszek - ocena (2) Bulwar nadmorski w Gdyni powinien być pełen zieleni i w sezonie małych... Leszek
Leszek - ocena (1) Często bywam ..Super rekonstrukcje historyczne pasjonatów historii Gdańska Leszek Artur - ocena (1) Wspaniałe miejsce, świetne atrakcje dla dzieci, kozy do karmienia, pyszne... Artur Piotr - ocena (1) Super miejsce. Gorąca polecam na wypad z dziećmi. Piotr Marta - ocena (1) rewelacja wspaniałe doświadczenie super zabawa pod okiem profesjonalnej kadry... Marta Karol - ocena (1) Dobry stosunek ceny do jakości Karol Jan - ocena (1) Niezapomniana przygoda na wodzie! Zdecydowanie polecam rejs z Houseboat DJ!... Jan Marcin - ocena (1) Pełen profesjonalizm, wspaniała atmosfera! Instruktorzy bardzo otwarci,... Marcin kaszulka - ocena (1) piękne widoki, eleganckie klimatyzowane kabiny. Must see w Gdańsku kaszulka B i L - ocena (1) Super, rewelacyjne przeżycia podczas przygody w Maxflay. Świetna ekipa... B i L gazag - ocena (1) Ta karuzela to jest idealne podsumowanie tego, jak władza w Gdańsku traktuje... gazag Ewa - ocena (1) Dla dzieci fajna rozrywka ale już przymusową opłata za rodzica który musi... Ewa AAA - ocena (1) Rozumiem, że płace 15 zł za siebie , a za dzieci nie bardzo które mają do 5... AAA Anna - opinia (1) Atrakcja droższa niż karuzele we Francji czy Belgii. Opłata za opiekę... Anna Lucas Coral - opinia (1) Dziecko od 4 do 8 lat płaci i musi jechać z rodzicem opiekunem. Dobry biznes ;) Lucas Coral Małgorzata - opinia (1) Niecodzienna atrakcja dla dzieci, fani pociągów będą zachwyceni (kto nie... Małgorzata Adrianna - opinia (1) świetnie, uwielbiam to miejsce. Adrianna MiMiKi - opinia (1) Rodzinną wizytę w MaxFly możemy uznać za jedno z ciekawszych doświadczeń... MiMiKi