Train man - opinia (1) Bardzo ciekawe miejsce. Gwarantowane pozytywne emocje. Personel bardzo... Train man Magda - opinia (1) Byłam z synkiem na urodzinach tam zorganizowanych jeszcze przed otwarciem... Magda Filip - opinia (1) Syn(10 latek) mega zadowolony . Filip
Karolina - opinia (1) Moje pierwsze doświadczenie i nie zawiodłam się! Obsługa mega sympatyczna i z... Karolina Anna - opinia (1) Przejazd trwa 15 min i upewnilam się w kasie ze w każdej chwili po okrążeniu... Anna Marcin - opinia (1) Fajne miejsce, ale po co plac, na którym można było parkować czy wieczorami... Marcin Izabela - opinia (1) Fajne Zoo odwiedzam co roku od × lat . Zostawcie stary drogowskaz ,wiem ,że... Izabela Marta - opinia (1) Atrakcja dla dzieci bardzo fajna. Jednak ta cena zwala z nóg, 15 zł za trzy... Marta joanna - opinia (1) Najdroższa rozrywka dla dzieci w Gdansku. Za 3 minuty 30zl. Dzici do lat 8... joanna Iza - opinia (1) Bardzo sympatyczna obsługa, bilety dość drogie ale utrzymanie sprzętu na... Iza smerfi15 - opinia (1) Polecam! Miła obsługa i super instruktorzy Max i Dima, którzy nie tylko uczą,... smerfi15 Sylwia - opinia (1) Byliśmy z dziećmi w Gdańsku na wycieczce podczas wakacji. Niesamowita... Sylwia Adrian - opinia (1) Świetnie było, obsługa bardzo miła i profesjonalna. Jak się opanuje poprawną... Adrian Były potencjalny klient - opinia (2) Firma nie zdobyła mojego uznania. Ogłasza się że bilety przychodzą w... Były potencjalny klient ZZ - opinia (1) Drogo, głóśno, nieprzyjemnie. Skok na linie lepszy. ZZ Cleo - opinia (1) Byliśmy ze znajomymi i dziećmi. Wycieczka, spacer , kontakt ze zwierzętami w... Cleo Małgorzata - opinia (1) Zoo to totalna porażka. zwierząt bardzo mało. Szkoda czasu zdecydowanie... Małgorzata Grzegorz, żeglarz - opinia (1) Szkoda, że wypowiadają się niemal wyłącznie piesi. Dla żeglarzy, ale też... Grzegorz, żeglarz Liliana - opinia (1) Jestem sąsiadką, na co dzień widzę jak to miejsce pozytywnie się zmienia.... Liliana Gazag - opinia (1) Wszystko fajnie, ale skoro to jest inicjatywa miasta Gdańska, a nie jakiegoś... Gazag