Sopockie Okno Na Horyzontu Kres (1) Czy masz trudności z wyświetleniem tej wiadomości e-mail? Kliknij... Bogdan Maciej Pruszak Molo w Sopocie (1) Fajne molo. Ciesze się, że takie mamy i możemy się nim cieszyć. Jednak chyba... Adriana Oliwskie ZOO (4) Widać że jest zarządzane przez kompetentną osobę, z roku na rok przybywa... monika
Skandaliczne warunki dla gadów i ptaków, a dla pumy choinka. (3) Polecam zerknąć na gady i ptaki. Papugi w niewielkich klatkach, krokodyle,... Łukasz Tragedia.... (1) Witam. Jako, że spędzam wakacje nad morzem z rodzina to szukam prócz uroków... Moon44 Niemiła pani (2) 9.2013 godz.13 wraz z rodziną i znajomymi wypływamy galeonem LEW... Bożena Super! (1) Genialne miejsce Idealne na spacer- jest co obejrzeć, a plac zabaw dla dzieci... Gość Uczciwość pracowników zoo Gdańsk Oliwa (1) Byłam w synem w lipcu w zoo i syn zostawił plecak w zoo. Pracownicy na... Piotr wysoka cena biletów wstępu na Molo (2) Jestem mieszkańcem Zakopanego,uważam że cena za wstęp na molo 7,00 PLN to... Karol Pozytywne zaskoczenie (1) Brawo Sopot!!! Myślę że wejście na Molo jest za tanie. Rozsądna cena za osobę... Katowicki Centuś Chamstwo za duże pieniądze (1) Przykro mi to pisać, ale z takim chamstwem, brakiem profesjonalizmu i... Ewa Po prostu tragedia.Może i dobry pomysł na biznes ale nie w takim wydaniu,nie w tym miejscu i nie za tak drogie wejściówki. (3) Sceneria w dole po dawnej żwirowni,obiekty tak tandetne że aż moje dzieci się... razmant Świetne miejsce na wypoczynek ! (1) Idealne miejsce dla osób w każdym wieku ! Park zadbany, aż miło popatrzeć,... Dodo To są jakieś żarty.... (1) Nic nie zapowiadało nadchodzącej katastrofy, był słoneczny dzień i chciałem... Dodo GORĄCO POLECAM ! (1) Zoo jak najbardziej na plus, genialne wybiegi dla zwierzaków, szczególnie... Dodo Bulwar Nadmorski był moim podwórkiem -mieszkaniec os.Moniuszki (1) Witajcie Drodzy ! Kochacie Trójmiasto,Gdynię,Kaszuby/Pomorze ? Znacie ich... macmaski Dno i metr mułu (2) Mieszkam w Trojmieście od kilku lat od czasu do czasu bywam na molo poza... Piotr Sopocianka - opinia (1) Mieszkam z rodziną w Sopocie, więc wchodzę na Molo za darmo. Muszę jednak... Sopocianka Doprota G - opinia (1) Istny raj dla ducha i oczu:)dla zakochanych miejsce na wieczorne spacery. Doprota G Zoo jak najbardziej oceniam na plus, (1) Jednak płatne toalety to przegięcie... Skoro płacimy za bilet ( i to wcale... natalia