Niesamowita sprawa! (1) Witam! Na wycieczkę wybrałam się tydzień temu wraz z grupką przyjaciół zza... Gdańszczanka_Mirela Warto! (1) Bardzo miła obsługa baru, fantastyczna załoga, miła atmosfera i przewodnicy. turystka Świetne miejsce! (2) Na plus: - zwierzęta - wybiegi - alejki - widoki czyli to co w Zoo... zwiedzający
Michał Targowski - Pseudo przyjaciel zwierząt. (2) W dniu wczorajszym do domofonu Pana Michała Targowskiego ( dyrektor... janka Góra Gradowa (2) wychowałem się tam...jako dziecko...później jako nastolatek chodziłem na... darek krzysztof - opinia (1) Piękne miejsce, dużo wspomnień :) krzysztof Małgorzata - opinia (1) Koszt biletu budzi (delikatnie mówiąc) zdziwienie. Skuszeni slawą sopockiego... Małgorzata Największy minus (1) Wszystko byłoby OK gdyby nie GOTÓWKA ZA BILETY ! To strzał w stopę a przede... bradaj . (2) Ogólnie ogród zoologiczny nie jest najgorszy. Zwierzęta w większości... k Rozwija się... (1) Od ostatniej naszej wizyty w ZOO wiele zmieniło się na lepsze. Zwierzęta mają... hippi Cudze chwalicie swego nie znacie (1) Spędziłam dwie godziny na zwiedzaniu, rewelacja. Polecam, szczególnie... cala Zoo oliwa (1) Polecam, jako ciekawe, rozwojowe spędzenie czasu z dziećmi na powietrzu. Jako... Agnieszka Sopockie Okno Na Horyzontu Kres (1) Czy masz trudności z wyświetleniem tej wiadomości e-mail? Kliknij... Bogdan Maciej Pruszak Molo w Sopocie (1) Fajne molo. Ciesze się, że takie mamy i możemy się nim cieszyć. Jednak chyba... Adriana Oliwskie ZOO (4) Widać że jest zarządzane przez kompetentną osobę, z roku na rok przybywa... monika Skandaliczne warunki dla gadów i ptaków, a dla pumy choinka. (3) Polecam zerknąć na gady i ptaki. Papugi w niewielkich klatkach, krokodyle,... Łukasz Tragedia.... (1) Witam. Jako, że spędzam wakacje nad morzem z rodzina to szukam prócz uroków... Moon44 Niemiła pani (2) 9.2013 godz.13 wraz z rodziną i znajomymi wypływamy galeonem LEW... Bożena Super! (1) Genialne miejsce Idealne na spacer- jest co obejrzeć, a plac zabaw dla dzieci... Gość Uczciwość pracowników zoo Gdańsk Oliwa (1) Byłam w synem w lipcu w zoo i syn zostawił plecak w zoo. Pracownicy na... Piotr