Zoo jak najbardziej oceniam na plus, (1) Jednak płatne toalety to przegięcie... Skoro płacimy za bilet ( i to wcale... natalia Polecam (1) wspaniałe mar_aj polecam (1) Takie miejsca po prostu należy zobaczyć mar_aj
:) (1) polecam Mar_aj Bardzo fajny stok (1) Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami.Może tak było w pierwszym dniu... Ania s ferie rewelacyjne (1) w czasie ferii spędziłam z dzieckiem czas w kilku różnych miejscach. tutaj... m Nie polecam (1) Witam Dzisiaj było oficjalne otwarcie sezonu narciarskiego i porazka. Kto... Grażka Porażka (1) Stok ok. Cała reszta to porażka. Już wyjaśniam :). Parkingi nieprzygotowane i... Jarek rozczarowanie. (3) Cena? nie, dziękuję. Rozumiem, że utrzymanie molo jest kosztowne, ale w... ana Super atrakcja (1) Dziekuje za piękny rejs i super obsługę. Do zobaczenia za rok!!!! keram Sopockie atrakcje za drogie (1) Faktem jest, ze ani w zeszlym roku ani w tym szalu turystycznego nie bylo.... elnina Wejsciowka na molo (1) Patrze na obraz kamery http://www.task.gda.pl/uslugi/stream/kamera_sopot_molo... elnina rozczarowanie (1) Jestem sopocianinem niestety mieszkającym od lat w Krakowie. Molo pamiętam z... czesław Karo - opinia (2) Czy zoo potrzebuje wolontariuszy ? Bo bardzo bym chciała pomagać przy... Karo no szału nie ma... (1) Ogólnie 7PLN za przejście przez drewniany pomost z desek w kolorze szarym po... Marek niefajne panie w kasie i pan dyrektor marcin, ktory nie rozumie podtawowoych standardow obslugi klienta (3) jestem bardzo rozczarowana paniami sprzedajacymi bilety na molo,które są... Justyna W sam raz (1) No ja osobiście uważam, że jest to super miejsce zwłąszcza dla dzieciaków,... Aga Porażka (1) Wraz z narzeczonym i znajomymi postanowiliśmy spędzić niedzielny wieczór w... nigdy więcej Zoo super, panie w kasach juz nie.. (3) Trójmiejskie zoo jest naprawde atrakcyjne, szczegolnie dla dzieci, natomiast... Malwina Miło zakończona przygoda (1) Dzisiaj zdarzyła mi się w zoo stresująca, ale miło zakończona przygoda.... Agnieszka