Doskonale spędzony czas! (1) Wizyta w Podwodnym Świecie była dla mnie i mojej rodziny czasem wykorzystanym... Kasia Miłe zaskoczenie (1) Spodziewaliśmy się, że będzie to kilka akwariów z kolorowymi rybkami i to... A i M Świetne miejsce (1) Przewodnik opowiada bardzo ciekawie, zabawnie i aż chce się słuchać:) Można... Gosia
Mile zaskoczony (1) Ja również skorzystałem z oferty groupona wraz z 5 znajomych. Wielkość... Michał polecam (1) jakis czas temu kupiłam groupon za 17 zł dla całej rodziny i za taką cenę... L. KPINA!! JEDNA WIELKA PORAŻKA! (1) Kupiłam wejściówki na Grouponie. Jeździłam do Sopotu 3 razy, żeby wejść do... Wielkie rozczarowanie! K.R. - opinia (1) Faktycznie obiekt nie jest duży, jednak kilka atrakcji można znaleźć,... K.R. Jest naprawde ok (1) Byłam z rodziną, dzieci zadowolone, ja z mężem również, dlatego gorąco polecam. Katarzyna z Sopotu Nie rozumiem skąd ten jad. (1) Miejsce się dopiero rozwija, więc nie dziwmy się że mają małą ekspozycję bez... Anton ŻENADA (1) POSZŁAM Z MĘŻEM ZAPŁACIŁAM 28 ZŁ ZA WEJSCIE . WIDOK OPŁAKANY ,W SKLEPIE... ZASZOKOWANA zoo jest super I zwierzatka extra ALE..... (2) zoo jest extra zwierzeta w nim sa super ale podczas ostatniej wycieczki po... Lee OK (1) Było spoko, a najbardziej podoba mi się ta ryba co pani mowiła ze nazywa sie... Adaś Zawiedziona (1) Ten Podwodny Świat to wielka ściema . Cena jak na taki obiekt kosmiczna .... Aga nie polecam (1) bilety są zdecydowanie za drogie - w środku większość to akwariowe małe... asta Za drogo (4) Miejsce dla pasjonatów. Na wejście dla gawiedzi ot tak podczas spaceru... Annie UWAGA ROWERZYŚCI (1) Wszystko fajnie super pięknie wygląda tylko na ulotkach. W rzeczywistości już... adam Dorota - opinia (2) Co roku jestem z dziećmi w zoo koło dnia dziecka w czerwcu mam trójkę dzieci... Dorota Grodzisko w Sopocie (1) Żal patrzeć na zabiedzone zwierzę w zagrodzie w Grodzisku w... Katarzyna ZAWIEDZIONA...:( (1) NIE DOSC IZ JEST STRASZNIE DROGO JAK NA TAKIE MALE USLUGI CO PROPONUJA MOIM... M. Świetnie ! (1) Naprawde super pomysł! O tym lokalu nie mowiono najciekawiej. Mamy nadzieje... Gosia z rodziną :)