Grodzisko w Sopocie (1) Żal patrzeć na zabiedzone zwierzę w zagrodzie w Grodzisku w... Katarzyna ZAWIEDZIONA...:( (1) NIE DOSC IZ JEST STRASZNIE DROGO JAK NA TAKIE MALE USLUGI CO PROPONUJA MOIM... M. Świetnie ! (1) Naprawde super pomysł! O tym lokalu nie mowiono najciekawiej. Mamy nadzieje... Gosia z rodziną :)
Świetne przedsięwzięcie (1) Bardzo przyjemne, ciepłe miejsce. Zdecydowanie wyróżnia się niesamowitą... Kaja jasmina - opinia (1) nudno. panie ktore tam pracuja, sa malo sympatyczne i maja niewielka wiedze... jasmina Park Oliwny Oliwa-Gdańsk (1) Piękny Park coś wspaniałego zwłaszcza w czerwcu po prostu idzie się zakochać... Ewcia:) Polecam!!! (1) Dla mnie to najładniejsze i najsympatyczniejsze ZOO w Polsce. Byłam w nim za... Ewelina, Lublin Statkiem między śmietnikami (2) Statek przepływa między składowiskami złomu, węgla, ruderami i pozostawionymi... Cezary Świetna atrakcja! (1) Jestem bardzo zadowolona z tej wycieczki. Statek oryginalny, pięknie pasuje... Agata Mega klimat (1) Polecam naprawde wszystkim, piwko tanie muzyka mega, pośpiewać można jest... Maciuś Kocham Zoo (2) Polecam gdańskie ZOO wszystkim mieszkańcom i odwiedzającym. To cudowne... Tomasz mogłoby być lepiej (1) na stronie internetowej chwalą się, że mają wyciąg dla dzieci i snowtubbing... ink Park Oliwski (1) Jest to park, ktory z czystym sumieniem polecam kazdemu. Schludny, czysty,... sula7777 Całkiem nieźle (1) Stok może nie super stromy ale długi, karczma fajna, Pani w kasie miła,... Michał ciekawe, dobrze zagospodarowne miejsce (2) Piękne plenery i rozpościerające się Góry Gradowej wspaniałe widoki na... Paulina Jedno z piękniejszych miejsc w Gdańsku (2) Moim zdaniem jest to jedno piękniejszych ogrodów zoologicznych w Europie.... PuFa alternatywa dla podróży samochodem na półwysep (2) Doskonała alternatywa dla jazy samochodem na półwysep helski. Przyjemna... Paulina park Oliwski (1) cisza, atmosfera wyciszenia, piękne kojące otoczenie Barbara miejsce atrakcyjne (2) Warto odwiedzić lecz ostatnio molo wymaga ogromnych remontów:) Eliza więcej remontów (1) jeżeli ładnie wyremontują kamienice znajdujące się przy tej ulicy to będzie... maniek