Pierogarnia z psami (1) Pojechaliśmy do pierogarni, w której o dziwo, nie dla wszystkich nas... byłem głodny.. jestem zachwycona (2) Mój 4-latek wcale sie nienudzil.Wykonywal doswiadczenia z wielkim... aga Cena z kosmosu (1) Ktoś chyba zamienił się z małpą na rozumy (nie obrażając małp) 7zł za bilet... Rozgoryczona
POLECAM (1) Polecam wszystkim, naprawdę bez 2 zdań jest to świetne spędzenie wolnego... Ewa wejście na most płatne? (1) he he dziwne to aby przejść sie po deskach trzeba płacic kolejki... nana Podoba mi się! (1) Byłam z dziećmi swoimi w Podwodnym Świecie i bardzo nam sie podobało! To co... Małgosia Super miejsce (1) Byłem wraz z rodziną i bardzo nam się podobało. Fajna alternatywa dla dzieci... Artur szczury (1) Witam serdecznie, Zawracam się z uprzejmą prośbą o odszczurzenie zbironika... jagoda Fantastyczne miejsce (1) Molo w Sopocie jest cudownym miejscem polecam wszystkim, aby tam pojechali.... Wróbelek zakaz wstępu rowerzystom (2) ZOO w Oliwie jest na pewno świetne, chociaż nie oceniem, bo nie dane było mi... Łukasz Wieża nieczynna (4) Nasz uroczy niedzielny spacer po gdyńskich lasach skończył sie wczoraj... J. Błędna cena biletów (1) Aktualizacja informacji na tej stronie jest godna podziwu - ceny biletów do... Ania świetny kururt (1) Sopot jest pięknym miastem do wypoczynku i zwiedzania wanda wawro POLECAM !!! (1) Wystawa akwarystyczna w Wielkim Młynie cieszy się dużym zainteresowaniem... Iwona Tomasik żenada (1) kompletna kompromitacja stok co prawda dość długi ale kąt nachylenia znikomy... junaker gorąco polecam (1) Warto odwiedzić Podwodny Swiat w Gdańsku. Bardzo miła obsługa, fajnie... Aneta NIKOMU NIE POLECAM , A SZCZEGÓlNIE BRACTWU PIRACKIEMU ...WIELKA LIPA - CUKIERKOWY PIRACIK ,, (1) NIKOMU NIE POLECAM , A SZCZEGÓlNIE BRACTWU PIRACKIEMU ...WIELKA LIPA -... CZERWONY KORSARZ Z GDANSKU Podobało nam się (1) Byłem wczoraj z młodym, podobało się nam. Młodemu do tego stopnia, że naciąga... Paweł Świetna zabawa ! (1) Dzieciaki ubawione, że wyjść nie chciały, fajnie opowiadane ciekawostki,... Jarek Naprawdę warte zobaczenia! (1) Odwiedziłem podwodny świat 2 razy pierwszym razem w Sopocie a drugi w Gdańsku... kozix33