KPINA!!!

PO WYKUPIENIU ABONAMENTU FIRMOWEGO POSTANOWILAM SKORZYSTAĆ Z USŁUG LEKARZA GINEKOLOGA----PECH CHCIAŁ (O CZYM JESZCZE NIE WIEDZIALAM) TRAFILAM DO PANA JERZEGO ŁOZYK!!! PAN DOKTOR PO USLYSZENIU Z JAKIM PROBLEMEM SIE DO NIEGO PRZYCHODZE WPADL W PANIKE I ZACZĄŁ MOWIC BZDURY NIE MAJACE ZWIAZKU ZE SPRAWA Z JAKA SIE DO NIEGO ZWRACAM.......NIE ZBADAL MNIE NIE, NIE SKIEROWAL NA BADANIA, NIE PRZEPROWADZIL WYWIADU LEKARSKIEGO TYLKO ZAPISAL PYRALGINE!!!, A NA ODCHODNE DOWIEDZIALAM SIE ZE SPRAWMI BIUSTU ZAJMUJA SIE NIE MAL WSZYSCY LEKARZE I NIE MA POTRZEBY ZRACAC SIE DO NIEGO!!!!!----- HHHHHMMMMMMMM POMYSLALAM SOBIE KTO ODPOWIADA ZA BRAK KOMPETENCJI I PROFESJONALIZMU TEGO " NIBY LEKARZA" I KTO MU ZA TO JESZCZE PLACI-----BO W SUMIE FAJNA ROBOTA SIEDZENIE NA TYLKU I UPRAWIANIE SPYCHOLOGII I WMAWIANIE PACJENTOWI PIERDÓŁ !!!!

PO TAM WNIKLIWIE PRZEPROWADZONEJ WIZYCIE W GABINECIE LEKARSKIM POSTANOWILAM SIE UDAC DO MOJEGO SPRAWDZONEGO I BIORACEGO ZA ISTNIENIE LUDZKIE ODPOWIEDZIALNOSCI LEKARZA!!!

przestrzegam przed tym doktorkiem, i absolutnie odradzam wizyty u niego!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobry lekarz- Łozyk

bardzo uczciwy, spokojny lekarz, nie podlizuje się i szczery do bólu, konkretny, a przy porodzie niezastąpiony
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie taki zły

jak taki dobry Pani osobisty lekarz to czemu Pani nie nie jest wierna swojemu lekarzowi tylko szuka innych. o każdym można mówić +/- każdy ma rozum i powinien go używać. Ja przychodzę do lekarza po konkrety, a nie pogawędkę. i taki dr Ł jest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1