Czesław Ciesielski - ocena (1) Byłem operowany na obustronną przepuklinę pachwinową przez dr Zamkowskiego.... Czesław Ciesielski Kj - ocena (2) Nie polecam, nie dosc, że zapłaciłam za zabieg kilanascie tys, to wyslali mi... Kj Wacek - ocena (1) Tomokomputer badanie ok. Skandaliczny czas oczekiwania na opis: po 6... Wacek
Karolina - opinia (1) Rodziłam w Swissmedzie swojego pierwszego synka. Szpital super wyposażony.... Karolina Wiesław P. - opinia (1) Pan Doktor Mateusz Zamkowski to prawdziwy --profesionalista-- bardzo... Wiesław P. Magda M. - opinia (1) Miałam wizyty u ginekologów dr. Inga i dr. Marek K., super specjaliści,... Magda M. Natalia - opinia (1) Rodziłam w Swissmedzie w tym roku. Miałam robioną cesarkę. Chciałam rodzić... Natalia Dorota - opinia (1) Z całego serca chciałam polecić szpital Swissmed. W szczególności oddział... Dorota Pat - opinia (1) Sterdecznie polecam!! Bardzo się cieszę ze moje dziecko przyszło na świat w... Pat Aimee - opinia (1) Znajomość tematu. Jest dobrym radiologiem i bardzo kompetentna Pani Doktor. Aimee Polecam dr-a Mielcarka (1) Dał mojej córce zdrowie. Wykonał laparoskopowo usunięcie potworniaka.... Izabela polecam !!!! (1) Wszystkim kobietom, które przeżyły traumę podczas zakładania na żywca wkładki... Mila Gastroskopia (1) Polecam serdecznie. Miałam kilka dni temu gastroskopię bez znieczulenia u dr... Jola Podziękowanie (1) Dziękuję Panu Dr. n. med. Tomaszowi Gondek chirurg specjalista urolog i... J. K. podziękowanie (1) Minęło trzy lata gdy przebyłem operacje zastawek serca dostałem jedną... roman Zawal (1) Jako Pacjent tej Placowki Trudny Pacjent ... Opieka z*******a i to w kazdej... Stanislaw Beling Kolonoskopia w znieczuleniu ogólnym (1) Jestem dzień po badaniu i szczerze polecam wykonanie tego badania w Swissmed,... Ania Tak powinna wyglądać opieka szpitalna w całej polskiej służbie zdrowia (1) uśmiechnięty i fachowy personel, świetni lekarze specjaliści, czyściutko,... Darek Profesjonalizm w każdym calu (1) Dziękuję za troskliwą opiekę przed i po zabiegu operacyjnym. Jestem pod... Monika Cesarskie cięcie - polecam SwissMed (3) Pierwszy raz rodziłam w Redłowie - miałam cesarkę. To było 4 lata temu, i... Kasia