Cesarskie cięcie - polecam SwissMed (3) Pierwszy raz rodziłam w Redłowie - miałam cesarkę. To było 4 lata temu, i... Kasia PORÓD W SWISSMEDZIE (1) Super panie położne, super lekarze, może poza łozykiem, od którego niewiele... kasia cesarka swissmed (2) W tym miesiącu rodziłam przez cesarsie cięcie mojego syna i mogę z czystym... mama Franka
Cesarka Swissmed (1) Zdecydowałam się na cesarkę w swissmedzie i nie żałuję ani jednej złotówki... aniuś gastroskopia w krótkotrwałym znieczuleniu dożylnym (1) witam, wczoraj tj. 05.08.2013r. miałam gastroskopię w uśpieniu w Swissmedzie... Beata pediatrzy, lekarze pierwszego kontaktu w Swiss (2) Nie polecam doktora Szubka, opryskliwy, niemily i slaby lekarz, polecam... aga rewelacja (1) Serdecznie dziękuję wspaniałym lekarzom i personelowi, za opiekę i troskę... Lola kazdy narzeka (1) na prywatnych lekarzy tez sie narzeka a jacy tam sa wlasnie prywatni. Moim... marta ilośc pacjentów (1) Jeśłi chodzi o to ile swissmed ma teraz pacjentów to z tego cow iem od... magi Finał leczenia (1) Po trzech koniecznych wizytach (lekarz, tomograf, lekarz) wykonano zabieg w... Wiesław Szejerka jako pacjentka NFZ (1) Gdyby nie Pani w rejestracji głównej czekałabym 3 miesiące na badanie!... bez