KPINA !!!

Zamowilam w niedziele zestaw obiadowy karkowke z grila ,po doreczeniu i otwarciu pudelka przezylam szok ! mieso smierdzialo , bylo cienkie jak plaster ,suche .. Chcialam wyrzucic to wszystko do kosza !!! Jak mozna zawiesc klientowi za 17 zl cos takiego????? Zadzwonilam w celu rozmowy z wlascicelem okazalo sie ze jest to niemozliwe .. zabrano zestaw i zwrocono mi 17 zl , bez napiwku ktory w swej naiwnosci dalam kierowcy . Brak szacunku do klienta ,tak moge okreslic wyslanie CZEGOS TAKIEGO CZLOWIEKOWI ! Nigdy wiecej ! Obsluga telefoniczna bez zarzutu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiedź obiektu

Witam.Mój numer jest na ulotce,ale Pani do mnie nie dzwoniła,Tego dnia nie było mnie w pizzerii.Wieczorem pokazano mi to danie-faktycznie była już sucha ,ale nie śmierdziała.Nie wiedziałem ,że zarządzała Pani zwrotu napiwku od kierowcy-proszę go opisać to mu odbiorę ten napiwek i odwiozę Pani (ile to było?)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odpowiedź obiektu

Pana odpowiedz swiadczy o Pana kulturze osobistej i braku szacunku dla klienta .Gratuluje postawy ! Tylko ciekawe jak dlugo bedzie pan prosperowal z taka jakoscia dan i taka postawa wobec klienta . Nie tylko ja mam zastrzerzenia do pana obiektu. Przestrzegam wszystkich przed zamawianiem w 8 ! Arogancja i pyskowkami ,nie wiele pan zyska ...zapewniam .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7