KRÓLOWA SZOS :D

ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM !!!
Jestem pod ogromnym wrażeniem jakości usług Elki School - PEŁNY PROFESJONALIZM i INDYWIDUALNE PODEJŚCIE DO KAŻDEGO KURSANTA !
Dziękuję z całego serca :

-EDYCIE KAMIŃSKIEJ-za przygotowanie do egazminu praktycznego. Mojej instruktorce, która ma rewelacyjne, pedagogiczne, przyjacielskie podejście do kursantów, pełny profesjonalizm.Każda minuta na kursie była bezcenna ! Do ostatniej sekundy każdej godziny jazdy dawała z siebie 500 % ! Zostałam przez Nią profesjonalnie przygotowana do egzaminu państwowego. Cały tok nauki dopieła na ostatni guzik. Egzaminator był pod wrazeniem wyszkolenia tak dobrego kierowcy. Wiara Edyty, talent, spokój nawet w drastycznych sytacjach był niewiarygodny! TAKICH INSTRUKTORÓW JAK EDYTA KAŻDA OSOBA, KÓTRA CHCE MIEĆ PRAWO JAZDY POWINNA SZUKAĆ ZE ŚWIECĄ ! Edytko,dziękuję! Jesteś Wielka! :D

-Dzięukję także DARKOWI-za przygotowanie do egzaminu teoretycznego.Wykłady były naprawdę miłą i szybko przyswajalną nauką.

-Dziękuję za godzinę jazdy na automacie,która naprawdę wiele mnie nauczyła.

- Dziękuję MAJI i RADKOWI SURAŁA - właścicielom firmy za profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta.

SERDECZNIE DZIĘKUJĘ!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KRÓLOWA SZOS :D

Oczywiście podziękowania za fantastycznie prowadzoną teorię należą się Jankowi, a nie Darkowi, poprawiam na prośbę autorki, natomiast dla Darka wielkie podziękowania za przemiłą godzinkę jazdy na automacie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0