KRONEL Foto-Studio

Studio fotograficzne Fotografowanie

Gdańsk, Heleny Marusarzówny 2

Super ! (1) Kolejny raz się nie zawiodłam, zdjęcia do dyplomu wyszły bardzo ładnie.... Maria Super fotograf (1) Bardzo dobrze wykonuje swoją prace, zdjęcia są fachowo i tanio wykonane .... Joanna OK (1) Szybka obsługa, bez kolejek, wydruk niemal natychmiast. Polecam serdecznie. MAT
Polecam :) (1) Zdjęcia wykonane ekspresowo i fachowo. Dobra cena w porównaniu z innymi... Martyna Niemiła obsługa. Brak profesjonalizmu. (1) Nie polecam. Warto wybrać inny zakład. Ryszard Niemiła obsługa (1) Pan fotograf bardzo nieuprzejmy. Niestety zadowolenie z obsługi klienta z... Alicja Super (1) Chodzę ja i cała moja rodzina od wielu lat. Zawsze jesteśmy zadowoleni.... Klientka Dobry zakład, ceny ok. (1) Zdjęcia do dowodu szybko zrobione, podgląd i możliwość wyboru zdjęcia, ceny... Korba Dobry Zakład (1) Fachowo, szybko i bardzo ładny efekt końcowy. Polecam. Ceny przystępne. Mati Polecam (1) Wykonałem zdjęcia do dyplomu. Naprawdę jestem zadowolony. Ceny do przyjęcia. Arek Hamskie i bezczelne podejście do klienta (1) Hamskie i bezczelne podejście do klienta. Oferuje usługi drukowania z... Yeti Polecam :)) (1) Bardzo dobra jakość zdjęć w przystępnej cenie, do tego szybko i bez stresu.... Mirka Bardzo zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Zdjęcia do dyplomu wyszły wspaniale,... Wanda POLECAM !! (1) Zdjęcia do CV - bardzo ładne, ceny - przystępne, obsługa - OK. Monia Przeciętnie (1) Zarówno ceny jak i jakość wykonania usługi są przeciętne. Pan powinien... Krzysztof Nie polecam (1) Jestem w pracy od 9 do 17, więc przyjechałem o 17:30 - odmówiono mnie w... Max zdjęcia do dowodu (1) szybko, ładnie i tanio. klientka Magda - opinia (1) Szybko, profesjonalnie, tanio Magda Szybko, tanio i przyjemnie :) (1) Odbierając zdjęcia do dokumentów w tym zakładzie, pierwszy raz byłam bardzo... Maja Polecam (1) Powiedzenie, że jak chcesz coś kupić taniego i dobrego, to będziesz musiał... irek