KRONEL Foto-Studio

Studio fotograficzne Fotografowanie

Gdańsk, Heleny Marusarzówny 2

Jolanta - ocena (1) Bardzo polecam ten zakład fotograficzny. Byłam z całą rodziną na wykonanie... Jolanta Jola - opinia (1) Miła, profesjonalna obsługa i przede wszystkim świetny efekt końcowy. Polecam... Jola Ania D. - opinia (1) Jestem bardxo zadowolona z obsługi. Profesjonalnie, miła atmosfera, zdjęcie... Ania D.
Ola - opinia (1) Super fotograf. Profesjonalna obsługa. Bardzo dobra jakość zdjęć. Bardzo... Ola Renia - opinia (1) Szybko i bez problemów. Pan fotograf zrobił kilka ujęć, potem jeszcze dwa bo... Renia Mariola - opinia (1) Byliśmy u fotografa całą rodziną na zdjęcia do paszportu, cała akcja... Mariola Darek - opinia (1) Bardzo dobra jakość zdjęć w przystępnej cenie, szybko i bez ryzyka. Już nie... Darek Ela - opinia (1) Zdjęcia do dyplomu wyszły bardzo dobrze. Już dawno nie byłam tak zadowolona.... Ela Miśka - opinia (1) (...) Nieprzyjemny, traktuje klientów jak intruzów. Usługi jak usługi - nie... Miśka Maria - opinia (1) Super. Bardzo ładnie wyszłam. Polecam :) Maria Stefan - opinia (1) Dopiero co udało mi się odebrać dowód osobisty. Dzięki Panu fotografowi... Stefan Rafal - opinia (1) Nie polecam. Zdjęcie córki robione w okularach, brak informacji, że będą... Rafal Eva - opinia (1) Ekstra punkt do szybkiego zrobienia zdjęć do dokumentów. Ładne zdjęcia,... Eva Polecam !! (1) Szybko , miło , sprawnie i bardzo ładnie :)) Anna Bardzo zadowolona (1) Uprzejmy i elastyczny Pan fotograf. Zrobił kilka ujęć z których sama mogłam... Katarzyna +++ (1) Generalnie wszystko na plus - lokalizacja w porządku, co do jakości nie ma... Greg OK (1) Do dokumentu tożsamości zdjęcie zrobione tanio i szybko, na szczęście nie... Kacper OK (1) Szybko, tanio zdjęcia do paszportu, a Pan fotograf miły i widać po nim, że... Mira Podoba mi się (1) Jestem w pełni zadowolona z wykonanego zdjęcia do dowodu, zdjęcie zrobione... Dolores Super ! (1) Kolejny raz się nie zawiodłam, zdjęcia do dyplomu wyszły bardzo ładnie.... Maria