KRONEL Foto-Studio

Studio fotograficzne Fotografowanie

Gdańsk, Heleny Marusarzówny 2

Pełen profesjonalizm!!! (1) Chodzę tylko tam i nigdy się nie zawiodłam. GORĄCO POLECAM!!! Ula Bardzo polecam (1) Jestem bardzo zadowolona, zdjęcie jest naprawdę bardzo ładne. Rzadko fatyguję... Ola polecam :-) (1) Jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona ze zdjęcia, a komentarz mojego faceta... Ewa
Warto! (1) Polecam ten zakład fotograficzny, ponieważ ceny są bardzo przystępne a... ja Bardzo zadowolona (1) Zdjęcia do dokumentów zawsze są swietne, bardzo ładnie wyretuszowane, krótki... Joanna Profesjonalizm to podstawa (1) Jeśli chcecie zrobić naprawdę dobrą fotografię to uważam ze ten Fotograf Was... Marcel komentarz (1) Mimo, iż jakość zdjęcia i cena była do przyjęcia, to arogancka i... Nina profesjonalnie i miło (1) Pan fotograf jest bardzo miły, żaden gbur co tylko pstryknie i koniec.... mych profesjonalnie (1) Widać, że zdjęcia robione są sprzętem wysokiej klasy, a fotograf z... Paweł Polecam! (1) Świetna jakość zdjęć w przystępnej cenie, do tego szybciutko i bez ryzyka.... Alinka OK (1) Wielokrotnie wykonywałam w tym miejscu zdjęcia do dokumentów i wszystko było... zet