Może być (1) Obsługa sympatyczna. Mycie i czyszczenie tapicerki poprawne (choć pewnie... Aga fan czystego samochodu i felg (1) Polecam z czystym sumieniem. Pełna oferta dla wymagających w niskich cenach .... Andrzej Super! Bardzo polecam!! (1) W zeszły poniedziałek oddałam auto w nienajlepszym stanie (trochę zaniedbałam... Agata
Dbałość o detale (1) Właściciel myjni jak i obsługa profesjonalna i dyspozycyjna oraz elastyczna... Premium4rent nieprofesjonalizm i drogo!!! (2) Obsługa bardzo, ale to bardzo niemiła. I za umycie auta chcą prawie 400 zł -... Lena NAJLEPSZA MYJNIA W TRÓJMIEŚCIE (1) Jak jestem w Gdyni i muszę umyć auto to tylko na "TEJ MYJCE", cena... Antena Zadowolony (1) Myjnia godna polecenia,szczególnie dla wymagających klientów ceniących... W-arm77 Najlepsza myjnia w 3 miescie (1) Od prawie roku regularnie korzystam z usług. Super obsługa i auto zawsze... BMW klient Klient Korporacyjny (1) Witam, Od kilku lat korzystamy (auta flotowe) z usług myjni na Fikakowie. Na... Mariusz 41 POLECAM (1) Polecam usługi tej myjni. Usługi woskowania karoserii i prania tapicerki na... Jacek Porządne mycie !!! (1) Kolejny już raz korzystałem z usługi tej myjni. Ponownie jestem ZADOWOLONY.... Dariusz Agata - opinia (1) Szybko, sprawnie, kompleksowo. Bardzo profesjonalna, sympatyczna obsługa.... Agata szybko, mile, tanio i solidnie (1) Świetna myjka, auto doprowadzone do perfekcyjnej czystości za dostepną kasę,... Aneta polecam w 100% !!! (1) solidna robota! auto po myciu wygląda lepiej niż w salonie! przystępne ceny i... Katarzyna