KTO MIAL WESELE W NADMORSKIM?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktos z Was mial wesele w Hotelu Nadmorskim w Gdyni? Jak bylo? Jak jedzenie? Jak ich DJ Slawek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KTO MIAL WESELE W NADMORSKIM?

Ja dopiero będę miała w Nadmorskim ale w sierpniu za rok! Już sobie termin zklepałam i byłam naprawdę pod wrażeniem podejścia ich do klienta. A z dj Sławkiem mam spotkanie w poniedziałek. Czytałam negatywne opinie na forum na temat jedzenia, ale czy to istotne skoro sami sobie ustalamy menu - co i ile?? A do tego nie trzeba martwić się o alkohol, bo mają ceny hurtowe i płaci się tylko za to co się wypije na weselu i nie trzeba obliczać ile kupić w Makro ;o) Szczerze mówiąc, jak komuś zależy aby wesele było w Gdyni to tylko Nadmorski, mi zależało dlatego już miesiąc temu zaklepałam termin na sierpień 2005 i wcale nie było to za późno, bo już tylko dwie soboty miałam do wyboru. Polecam Nadmorski. Trzymaj się!

A moge zapytac do ilu osob miesci ich sala? Pozdrawiam. Jagusia

wszystko tylko nie nadmorski !!!! ladna sale maja i na tym sie konczy. opinie na temat jedzenia sa jak najbardziej uzasadnione. nie tylko potrawy jakies z kosmosu i to do tego jeszcze szalenie drogie i maly wybór. bylam tam na obiedzie ostatnio tragedia .

Jeżeli chodzi o hotel Nadmorski to mysle ,że Aneta trochę przesadza... mówiąc ,ze jeśli welele w Gdyni to tylko w nadmorskim.Nieznam Nadmorskiego i nie moge sie wypowiadać..ale....opinie mówia same za siebie... Przecież jest Tyle ładnych lokali w Gdyni z pysznym jedzeniem i pożadną obsługą np. znana Róza Wiatrów ..bardzo ekskluzywny lokal z widokiem na morze wesela maja tam co tydziń ...co swadczy o tym ze ludziom podoba sie ten lokal ,ceny i meni .I mniej znzna restauracja Ancora (Ja miałam w niej wesele) też blisko morza ,wystrój ,jedzonko znakomite ,szefostwo wspaniałe i ceny takie jak w Rórzy Wiatrów. Spokój i Swoboda. A w Hotelach przecież zawsze jest szum i hałas ,turyści ...itp.a jeszcze te opinie o potrawach w galarecie....koszmar.

Zgadzam sie ze wesele Nadmorskim to nieporozumienie- ceny bjonskie, nazwy potraw wyglądaja tylko ładnie w menu , poza tym nic specjalnego. Obsługa tez nijaka powinni sie doszkolic bo jak na 4* hotel to nie staneli na wysokosci zadania, a co do sali, to moze i duza ale słowo klimatyzacja to za duzo powiedziane,.

A gdzie znajduje sie Ancora?? Nie slyszalam o tym miejscu, a moze to bylaby alternatywa dla Rozy Wiatrow?

Ancora mieści sie w Gdyni na ul .Puławskiego 6.Też blisko morza.Własnie mało ludzi zna Ancorę ale polecam ją zdecydowanie. Mozna urządzić super wesele.Po naprawdę niewielkich kosztach. Jeżeli zajrzałabyś tam to popros szefa o zdjątka z wesel.Polecam

dzieki za namiar. wlasnie tam bylismy. niestety Ancora juz nie istnieje :-(( Chyba zdecydujemy sie na Roze Wiatrow, chociaz przerazaja mnie troche tlumy turystow, ktorzy juz zaczna sie zjezdzac :-(

Nie istnieje???? Jestem w szoku!!! Widocznie za mało ludzi tam trafiało.Ciesze sie jednak ze udało mi sie zrobić tam wesele. A Róża Wiatrów też jest super...Moze i turyści ale do srodka nikt nie wchodzi i jest pełen profesjonalizm.Ostatnio jak byłam na spacerze to właśnie zaczynało sie wesele. Ja pieknie Szef tego lokalu witał młodych i wszystkich gosci,nawet otworzył drzwi od samochodu i pomógł wysiąśc pannie młodej.Bardzo mi sie to spodobało.

Wcale nie twierdzę, że w Nadmorskim można tanio zrobić wesele. Zależy na czym komu zależy, bo mi np Róża Wiatrów nie odpowiada pod względem kolesi kręcących kółka na parkingu starymi gratami... i na brak turystów także nie można narzekać! Ja tylko wyraziłam swoje zdanie. Mnie hotel jak i obsługa bardzo pozytywnie zaskoczyli. Należy jednak przyznać, że teren wokół hotelu ma dużo uroku, czego nie ma np. w RW. Pozdrawiam.

Kazdy ma prawo do swojego zdania.Jednak najbardziej przy wyborze lokalu powinna liczyć sie obsługa i jedzenie jakie w nim podają ,a nie teren wokół lokalu.Niewiem czemu ale mnie np. podoba sie lokalizacja Rózy Wiatrów.Szególnie dla Gości z daleka np.w W-awy. Piękny widok na morze i np. na Dar Pomorza..ale to przeciez nie jest najwazniejsze....A jeśli chodzi o obsługe restauracji i jedzenie jakie w nim podają, nie dorównuje Nadmorskiemu. Ale wybór nalerzy do was.

chciałam napisac że Nadmorki nie dorównuje Rózy Wiatrów.... Jesli chodzi o jedzenie...niestety

..................................................................................................

.............................................................................