KTO POLECI?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
CZY KTOS MOZE MI POLECIC NIEDROGIEGO, DOBREGO FRYZJERA W GDYNI? Moze znacie jakiegos w okolicach Chyloni?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KTO POLECI?

Ja chodzę do salonu Ona & On na Chylońskiej niedaleko stacji SKM na Leszczynkach (idąc od kolejki na Chylońskiej skręć w lewo, a potem jeszcze raz w lewo na wysokości Biedronki)- jest tam salon fryzjerski, solarium i studio paznokci. Ceny moim zdaniem w miarę przystępne, i zawsze wychodzę zadowolona (czesze mnie p. Dorotka). Nr tel.: 62-33-555.

ja dosc dlugo chodzilam do fryzjera pod DW Chylonia, chyba sie nazywa "MARIA" - ladnie strzyga, ladnie czesza, niestety moja ulubiona fryzjerka wyjechala i przestalam tam chodzic. zreszta dla mnie bylo troche daleko.

fajmy fryzjer i fryzjerki sa również salonie w Gdyni na ulicy Portowej tuż za policją i bardzo tanio - np strzyżenie z czesaniem na długie włosy miałam za 20zł

Ktoś kasuje wypowiedzi!!Byłoby oki, gdybym napisała ceny, adres i w ogóle wszystko a napisałam mniej więcej tak: cześc Słonko!!Obok mnie jest fryzjer!Pracują tam młode kobitki, które fajnie "robią"włosy i nie jest drogo! Buziaki :*

hmmmmm ...... nie wiem czy kasuje czy nie, ale na pewno ktos nas podgląduje !!!!!!! i sie smieje ;( szepne Ci potem na uszko :D

kasuje, kasuje - wszystkie posty z dzisiejszego dnia do 17 wykasowal :-(((

No właśnie!!! A ja myślałam że to coś z moim kompem! Kto chce dostać !?!?!

Cześć Rozyczka!! Czyżby to Darek nas podglądał?? ;))) Darek!!!pozdrowionka i do zobaczenia w sobotę a teraz zmykaj!!! nieładnie podglądać kobitki!!! ;)))))))

ZGADZA SIE !!!!!!

hihihihiihihhi ;0)))) Marcinku!!!!! Ty tez stąd sio!! ;) Nie ma podglądania ;) To bardzo nieładnie ;) papa

chłopy nas obserwuja i sie tylko smieją ;(((((

A niech się śmieją!! hehehhehihiihih

kurcze.... musze dzis pojechac i jakies kosmetyki kupic, bo nie mam sie czym pomalowac.Bede siedziec w domu i cos kombinowac z tymi oczami :D

Halloo!!Nie poznałam Cię, zmieniłas tickera! ;)) Do zobaczenia jutro Słonko!!

Jeju Monia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam stresa na maxa, ciagle chodze i sie zastanawiam czy czegos nie zapomniałam........ hihihihihihihi, a ....... dzis bylismy w USC po papiery ;)))

no i zmieniłam tickera, bo mi sie znudzil tamten :D

Inne tematy z forum

Kosmetyki do opalania (6 odpowiedzi)

Jak w temacie, gdzie kupujecie? Jest coraz cieplej a ja blada jak ściana :) Jakiś bronzer...

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...