KTO W SOBOTE SWIETOWAL

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
MAM PYTANIE KTORA Z WAS KOLEZANKI MIALA WESELE W SALI NA JASIENIU W TA SOBOTE??
MAM PARE PYTAN :-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KTO W SOBOTE SWIETOWAL

ja bede maiała za 2 tygodnie więc jakby co to odpowiem na każde:) pozdrawiam! Jusi.
Ps. oczywiscie jesli chodzi o ta zielona sale:)

TAK CHODZI O TA ZIELONA SALE MAM PARE PYTAN
ile osob tam sie zmiesci
jak udostepniana jest ta sala
jakies foty :-)
przejezdzalam wczoraj i widzialam jak ktos poprawiny swietowal i taka ciekawa sie zrobilam

Cześć nasze wesele bedzie na ok 80 osób(pisze ok bo miało być 80 ale njeszcze nie wiadomo)można i na więcej bo jest to sala dwu poziomowa także na antresoli mozna spokojnie usadzić gości.My jednak wolimy posadzić wszystkich na dole by goście siedzieli razem i sie integrowali:) wg.naszej pani Kucharki wesele na 80 os.jest wystarczajece gdyż jest mały parkiet i mogło by
być ciasno.Koszt wynajmu sali to 1500 zł odbieramy ją w czwartek i oddajemy w poniedziałek. Sala jest ładna w drewnie z tarasem gdzie mozna wywalic palaczy:) Nie jest może ulokowana w jakimś super hiper miejscu ale nam sie podobała bo blisko. ponad to u góry sa pokoje dla gosci tzn.jeden dla nowożeńców i drugi na ok.12 osób. Podobno moze zmieścić się tam i więcej jak sie ma dodatkowe materace! Zdjęć nie posiadam ale postaram sie zrobic jeszcze przed ślubem i podesłać na maila. Pozdrawiam . Jusi

Inne tematy z forum

Linea (38 odpowiedzi)

Składające się z zabudowy wielo- i jednorodzinnej osiedle Linea powstaje na styku dwóch dzielnic:...

Villa Park (10 odpowiedzi)

Okolica w której powstaje inwestycja to obecnie jedna z najszybciej rozwijających się dzielnic...

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2204 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....