KTO ZNA DOBRY SPOSÓB NA WŁAMANIE SIĘ DO CZYJEGOŚ GG??????!!!!!!!

Potrzebuje programu lub jakiegos z*******ego sposobu na wlamanie sie do czyjegos GG ale NIE NA MOIM KOMPIE!!!!!!! jak cosik macie to pishcie-bardzo potrzebuje tego programu!! :):* z gory thx:*:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KTO ZNA DOBRY SPOSÓB NA WŁAMANIE SIĘ DO CZYJEGOŚ GG??????!!!!!!!

chybą ciebie coś popieprzyło wełbie

Wcale nie jestes taka sweet jak Ci sie wydaje. Programu nie znajdziesz, czyjes gg zostaw w spokoju, zacznij sie uczyc i pisz po naszemu a nie tak haxorsko, trendy i wposho :> pozdrawiam oczywiscie najserdeczniej jak potrafie.

oj tam jak potrzebuje sie włamac to potrzebuje hehe Ja niestety nie znam takiego programu; jeśli w ogole istnieje taki program to napewno nie jest łatwo w opsłudze bo to programy hakerskie; radze ci popróbowac wprowadzic hasło. ->

dokładnie, możesz wpisywać rózne hasła do bólu, rózne kombinacje liter w różnej ilości. Ale nie ładnie nie ładnie. Nawet jakbym znała nic bym Ci nie powiedziała, bo kto wie, moze do mojego gg chcesz się włamać. :(

Mam taki programik, ale wziąłbym na siebie zbyt dużą odpowiedzialność moralną, gdybym Ci go podał ;-)

wiem ze np powerem mozna walnac klona danego nr gg..ale jak pozyskac haselko :P..to wie na pewno moj maz heh..

GGHack -znajdziesz ten program na grupie dyskusyjnej alt.pl.comp.os.hacking . Nie musisz dziękować:D

jedna odpowiedz lepsza od drugiej ;>

1) nie ma takiego programiku 2) nie ladnie takie rzeczy robic 3) wszystkie 'gghaki' i inne hakerskie smieci wymagaja fizycznego dostepu badz uzycie innych 'hakerskich' technik do zdobycia *.dat 4) ODCZEPCIE SIE LUDZI OD CUDZYCH HASEL ;]

Zmieniajcie sobie dzien w dzien :) z rozna kabinacja liter i cyfr :D
conajmniej 9 :D i bedzie problem z glowy :) komus nie bedzie sie chcialo dzien w dzien :) lamac ci haslo :D
A po drugie po jaki grzyb komukolwiek kogos GG :/ ...
I znowu nie rozumiem :/

Inne tematy z forum

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4