KWIACIARNIE/gdańsk-chełm,PLS polećcie!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
czesc:)

Proszę polećcie dobre kwiaciarnie w gdańsku, bądź na chełmie , które są sprawdzone, i udekorują też samochód i kosciół. bo mnie moja kwiaciarnai wyrolowała!!!:( a do tego chcą podwójną stawkę za to wszystko, bo to 1 dzień świąt. proszę o pomoc!!! dziękuje z góry :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KWIACIARNIE/gdańsk-chełm,PLS polećcie!

mam pytanie nie dot.tematu a mianowicie gdzie się czeszesz na chełmie?

Zakochana, a ta kwiaciarnia "przy rondzie" zaraz za zatoką??ja tam robiłam bukiem i byłam bardzo zadowolona:)

Agus, a jakie mialaś kwiaty? moze jakas foteczka na maila?:)

czesc Peach:) ja potrzebuej fryzjera do domu, bo to święta.

a co z ta babką którą ci polecałam? ja niedługo do niej uderzam :P

jaka babka?chyba już stracilam rachube, mozesz mi przypomniec?:)

polecam kwiaciarnie AWANGARDA (to jest w tym centrum handlowym na cieszynskiego, kolo kosciola Urszuli Ledowchowskiej). Pani robi wszysttko co chcesz - dekoracje samochodu. bukioety i jakies rozne gadzety na podziekowania dla rodzicow. do tego jest przesympatyczna i wklada serce w swoja prace. ja bylam bardzo zadwolona:)
a bukiet mialam taki:

image
image

dzieki Delka:) a jak cenowo to wyglada? bo ja bylam w pawilonach,ale w kwiciarni ERA, a gdzie jest ta AWANGARDA?

hej:)
ta kwiaciarnia jest na parterze po prawej stronie, prawie przy koncu.
jesli chodzi o koszta to mozesz ssie dogadac do jakiej kwoty bys chciala. do wiazanki dostajesz butonierke gratis.
ja za wiazanke i 2piekne bukiety dla Rodzicow na podziekowania zaplacilam 300zl. ale wszystko bylo naprawde piekne i bardzo trwale. wiazanka ma przetrawala do poniedzialku, do pleneru:) (byla w rozku wiec nie moglam jej wstawic do wody a jedynie spryskiwac z gory)

o rety , to faktycznie dosc tanio:) ja jeszcze potzrbuje kwiatow do ksociola i samochod strojenie, Ty tez to wszytsko bralas, czy tylko to co wyzej napisalas ( bukiet, butonierka i dla Rodzicow) ??? dzieki z ainfo:) dzis bede w pawilonach, to tam podejde:)

my bralismy tylko to bo stojenie samochody bylo juz w cenie w miejscu sakd wypozyczalismy samochod a w kosciele nie mielismy wogole gdyz nasz kosciol bardzo przytulny sam w sobie jest piekny:)))
daj znac jak zrobila na Tobie wrazenie ta Pani z kwiaciarni(wazne zebys rozmawiala z wlascicielka, czarne wlosy, niska babeczka).
pozdr:)

czesc Delciu:)
wielkie dzęki za info:) babeczka przemiła ,ale niestety wczoraj nie było pradu, i ciezko bylo rozmaiwac przy swieczkach, tak wiec wybiore sie do niej w przyszlym tyg na spokojnie i powiem chyba szczerze, ze zalezy mi zeby bylo ladnie,ale w miare tanio, bo za glowe sie trzymam, jak pomysle ile za same kwiaty pojdzie kasy:(. a czemu wybralas akurat ta kwiaciarnie, czy ona jest tania?

Inne tematy z forum

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (6 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...