Kabaret Moralnego Niepokoju - Normalne to to nie jest

Temat dostępny też na forum: Rozrywka
Normalne to to nie jest.No czasem to już się nie da normalnie iść, bo człowiek się zatrzymuje, bo widzi albo słyszy coś, w co nie wierzy. "Normalne to to nie jest" myśli sobie nie podejrzewając nawet że w tym samym czasie, ktoś obserwuje jego i też myśli, że "normalne to to nie jest". Wszystko się zmienia, powstają nowe słowa, stare zmieniają znaczenie. Mimo zimna chodzimy z gołymi kostkami, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale z tą ceną...

normalne to to chyba nie jest.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ile ma kosztować bilet?
Za darmo masz kabarety Polsatu albo z youtubea.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 13

żeby to było jeszcze śmieszne

a te wszystkie obecne kabarety to na siłę powtarzane żarty, które już wszyscy słyszeli w różnych wersjach - kabarety to było 10-15 lat temu a teraz są w kółko odgrzewane tępe żarty
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

i bardzo dobre myślisz ... im mniej plebsu tym lepsza zabawa, cena taka by tych z odpustów wiejskich wyeliminować ...i śmierdzących alkiem januszów
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

no tak, bo kabaret to w końcu sztuka wysoka przez wielkie "SZ", dla ynteliencyi i wyzszych sfer (zwłaszcza tych z gołymi kostkami), a nie dla plebsu przecież
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie wiem ile "ma", widzę, ile kosztuje. Zgodnie z odwiecznym prawem dżungli, pewnie tyle, ile ludzie są skłonni zapłacić. Dla mnie dwie stówy za kabaret to niemoralne, a nawet trochę niepokojące. Jak radzisz, odpalę sobie na Youtubie stare skecze, gdzie jeszcze piąta członkini w składzie, i kiedy czasem było naprawdę śmiesznie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak uśmiechnięta Polska i kabaret to boki zrywać ale z ceny biletów, wiem nie muszę iść na występ i tak zrobię
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Razem z biletem otrzyma się kosztorys

Tej imprezy: promocja, ochrona, wynajem, gaże, techniczni, przychody, podatki, zysk netto
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapłacę i więcej, ale zaproście Kasię Pakosińską do współpracy.

Bo bez niej niestety wciąż mi u was kogoś brakuje.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bilety

Ceny. To. Kosmiczne
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1