Re: Kablówka
Multimedia posiadam już od paru ładnych lat. Nic dobrego o tych wilkach w owczej skórze nie mogę powiedzieć jak to że są bezkarni w swoich poczynaniach robią co chcą, abonenta mają za nic, nie mówiąc o tym ze ich usługi internetowe jak i telewizyjne są całkowicie do kitu. Przy awri internetu lub telewizji które zdarzają się nader często jest wręcz nie możliwe aby doprosić się usunięcia tych usterek. Kiedy wreszcie zjawi się Pan od naprawy, przeważnie jest tak ordynarny i zadufany w sobie żeby nie kultura osobista w tym wypadku moja jestem facetem na schwał który nie z jednego pieca jadał chleb, to operator który przyszedł do naprawy, próbował naprawić mnie szczękę takie zdarzenie miało miejsce jedyny raz. Podpisuję się dwoma rękoma pod zwołaniem Pani która pragnie założyć coś na kształt stowarzyszenia które będzie broniło ostro ludzi którzy są, byli, będą, pokrzywdzeni przez różne wielkie, mniejsze, firmy zajmujące się zakładaniem sieci internetowych przy okazji oferując usługi telewizyjne, telefony, itd, itp, etc, etc. Taki nazwijmy związek był by przestrogą dla tych hien cmentarnych, co to dla nich liczą się pieniądze a nie godność ludzi którzy na pieniądze te niejednokrotnie cięzko pracują rezygnując z wielu dla nich istotnych rzeczy. Mnie dopadła tak że przjemność mieć wiele scysji z tymi hienami z Multimedia ale podpisywałem zawsze z nimi umowę na rok i po długich perturbacjach przysłali mnie końcową karę do zapłacenia 134 - tych za to że to oni nie dotrzymali umowy jaką była z nimi zawarta. Tak że Panie i Panowie nie dajmy dłużej sobą pomiatać i stwurzmy jedną dużą organizację do walki z takimi korporacjami jak Multimedia i idźmy naprzeciw tym co nie szanują godności człowieka...
0
0