Polecam! (1) Profesjonalnie i miło. Korzystałam kilkakrotnie i zawsze byłam zadowolona. Awa Odwiedzajcie Kącik Urody!!! (1) Pani Kasia to oaza spokoju i profesionalistka, a przebywanie w Kąciku Urody -... Dorota ocena "kącika urody" (1) jestem zadowolona z usług jakie są proponowane w tym gabinecie... Alina
Czysta przyjemność :) (1) Po raz pierwszy pojawiłam się u pani Kasi w ramach akcji promocyjnej groupon.... Dominika Salon godny Polecenia!! (1) Jestem klientem juz od dłuższego czasu , chodzę na drobny zabieg, jestem za... Maciej Formela Zdecydowanie polecam. (1) Jestem stałą klientka i bardzo sobie cenię profesjonalizm Pani Kasi. Usługi... Ola Miła, profesjonalna obsługa i przystępne ceny (1) Regularnie korzystam z usług pani Kasi. Kameralny salon, z miłą obsługą za... Daria Super, szczerze polecam. (1) Profesjonalna, sympatyczna obsługa. Miłe, czyste miejsce. Polecam. Magdalena polecam wszystkim! (1) Pani Kasia jest profesjonalną kosmetyczyką. Bardzo dba o jakość użytych... Agnieszka Polecam (1) Serdecznie polecam. Miałam okazję skorzystać z kilku różnych zabiegów i... Kasia Polecam! (1) Pomimo, iż klientka jestem od niedawna bardzo polecam. Przyjemna atmosfera,... Aga Polecam (1) Jestem stałą klientką Kącika Urody. Polecam to miejsce ze względu na miłą... Alina Polecam (1) Jestem stałą klientką salonu. Jakość wykonanych usług jest profesjonalna.... Klientka Polecam (1) Kameralne sympatyczne miejsce, profesjonalna obsługa, byłam bardzo zadowolona... Maria Polecam! (1) Kącik Urody lubię i polecam ze względu na jego kameralność, indywidualne... Joanna Zdecydowanie polecam (1) Polecam wszystkim Paniom salon Kącik Urody. Fantastyczna profesjonalna... Kinga Nie polecam (1) Umówiłam się na wykonanie manicure hybrydowego. Nie dość, że ściąganie... Karolina Gorąco polecam Salon Kosmetyczny "Kącik Urody" (1) Od trzech lat jestem stałą klientką Salonu kosmetycznego "Kącik Urody".... Teresa Polecam!!!!! (1) Byłam bardzo zadowolona z jakości zabiegów jak i bardzo miłej i... Katarzyna Korbik Opinia na temat zabiegów przedślubnych (1) Witam. W Salonie Kącik Urody skorzystałam z usługi przedłużania rzęs,... Joanna siostra Oli :)