mała wielka firma (1) Trafiłam do firmy z polecenia mojej znajomej i nie zawiodłam się. Doradzili,... Grażyna Opinia - Robert - Pełen profesjonalizm. (1) Witam, Zakupiłem w sklepie kadok komplet koszulek z nadrukiem. Nie ma ani... Robert Woliński Profesjonalnie i tanio (1) Od kilku lat zamawiam stroje sportowe oraz wszelkiego rodzaju koszulki. Z... Olaf
Nadruki w kadok (1) Pracownicy byli bardzo przyjaźnie nastawieni i cierpliwie wysłuchali jak ma... Marysia Rewelacja ! Mega zadowolona, swietna jakosc (1) Najlepsza firma u jakiej do tej pory zamawialam ! Lucyna Szybko, przystępnie i co najważniejsze efektownie! (1) Nie jeden raz zamawiałam różne rzeczy z firmy Kadok, odzież sportową,... Agatte Gorąco polecam! (1) Zamówienie zrealizowanie w pełni profesjonalnie. Nadruk na koszulkach... yogi Polecam (1) Szybko i bezproblemowo. Dobry kontakt, Brawo pabellko Jak zwykle pod wrażeniem (1) Jestem stałą klientką i zawsze odbierając towar jestem pod dużym wrażeniem... Dorota Magdalena - opinia (1) Super firma, wykonywała dla mnie banery , naklejki na okna, kalendarze i... Magdalena zleceniodawca uslugi - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obslugi i dobrej jakosci wykonania. Ceny... zleceniodawca uslugi 100% PROFESJONALIZM (1) Z usług firmy Kadok korzystałam kilkukrotnie. Sprawna i szybka realizacja... Agnieszka Gadomska-Falkiewicz