Super współpraca , fotograf pierwsza klasa !!! (1) Polecam z czystym sercem p.Grzegorza.Bardzo ciepły ,kontaktowy... Dominika Profesjonalista w każdym calu (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni i dziękujemy Panu Grzegorzowi. Na pewno wrócimy na... Ania Świetny fotograf!!!!!!!!!! (1) Pełen profesjonalizm ,otwartość ,sympatyczna współpraca :) POLECAM!!!!!!!!
ZNAKOMITY FOTOGRAF!!!! (1) Bardzo dobry fotograf !!! Kreatywny , otwarty ,utalentowany! :) Polecam! xxxx Fotograf (1) Witam. Z Panem Grzegorzem miałem do czynienia pierwszy raz. Jest to bardzo... Kuba Piotr P. - opinia (1) Krótko. Przede wszystkim bardzo sympatyczny człowiek. Widać fach w reku i... Piotr P. Klaudia - opinia (1) Świetna i miła atmosfera na sesji. Jestem bardzo zadowolona, że sesja... Klaudia Polecam (1) Profesjonalnie, konkretnie i z dobrym nastawieniem wobec klienta. POLECAM i... M Polecam!!! (1) Zamówiłam Fotografa Grzegorza Pinkera do wykonania fotografii sof do ulotki... Lena - Łubowo Polecam! (1) Bardzo miły i sympatyczny fotograf. Swoją obecnością podczas pracy nie... Asia ocena Kadrownik.pl (1) Bardzo polecam Fotografa Grzegorza Pinkera i jego stronę kadrownik.pl,... Hanna