Piotr - opinia (4) Totalny bałagan i dno, zero doświadczenia mimo zapewnień o rzekomo... Piotr Brak skali ocen dla tego pseudofachowca wszystko jest na minus bo "1" to i tak za dużo (3) Jakoś nic nie pokrywa się z tym co widziałem i czego doświadczyłem w... zleceniodawca dobry kafelkarz (3) nie ma co dużo mówić, łazienkę zrobił ładnie, narożniki w gebericie... Bogdan
dobrzy kafelkarze (2) Remont lazienki i kuchni swietnie wykonany. Polecam wszystkim Czarek Janiszewski nie polecam (3) fachowość panów "fachowców" przyprawia o ból głowy, umówili się na wykonanie... Grażyna szybko i sprawnie (2) mam małą łazienkę, zrobili w tydzień, jestem zadowolony Mirek a ja jestem zadowolony ;-) (2) zrobił mi łazienkę, położył praktycznie same kafelki, resztę z oszczędności... Bartosz świetni (2) remont mieszkania - jeden szpachlował, drugi kafelkował łazienkę, pomocnik... Robert Lewandowski super łazienka :-) (3) polecam, miły chłopak, czysto, solidnie, uprzejmie i niezbyt drogo zrobił nie... Rafał miła obsługa (1) porządnie doradził i wykafelkował mi łazienkę i balkon. polecam Marek Chojnacki tomasz kiljanski - opinia (1) dobrze wykonal prace, nie bral zaliczek, jestem zadowolony z jego uslug tomasz kiljanski