A celestrial delight (1) I am deeply thankful that I got to meet Arkadiusz. His skilful hands and a... Madeleine Podóż w inny wymiar (1) Jakiś czas temu skorzystałam z masażu w wykonaniu Arkadiusza. Okazał się on... Agnieszka Mahalo :* (1) Dziękuję Ci Arkadiuszu z całego serca za tą niezapomnianą podróż na inny... Marta
niezwykła podróż (1) Prezent Lomi lomi w wykonaniu Arkadiusza to najpiękniejsza rzecz, jakiej... Joanna podziękowania za wspaniały masaż (1) masaż w wykonaniu Pana Arkadiusza był po prostu nieziemskim doznaniem;) bogumiła Relaks na najwyższym poziomie. (1) O Arku słyszałam od wielu zadowolonych klientów. Ponieważ jestem wielką fanką... Karolina Z. Kasia z Anglii - opinia (1) ALOHA! Witam serdecznie wszystkich forumowiczów w ten jakże mily,wakacyjny... Kasia z Anglii Kosmos (1) REWELACJA. polecam wszystkim Zeglarz z Norwegii Havaisk massage Lomi Lomi hos Arek (1) Lomi Lomi hos Arek har alltid varit en speciell upplevelse för mig, där alla... Isabella Dziękuję (1) Nie można nazwać dwóch godzin spędzonych z Arkadiuszem tylko masażem. To... Beata LOMI LOMI KAHIHULA (1) Masaż Lomi Lomi Kahihula to dla mnie bezcenny kontakt z ciałem, umysłem,... Anna Karolina Dorota - opinia (1) Polecam masaż lomi lomi kahihula, ponieważ rewelacyjnie rozluźnia, uwalnia od... Dorota wspaniałe doświadczenie (1) To chyba najpiękniejszy masaż, jaki istnieje - polecam najgoręcej, zarówno... Magdalena highly recommended!!! (1) highly recommended!!! Magda niezwykłe doświadczenie (1) Kahihula to więcej niż masaż, Kahihula to podróż do wnętrza. Trudno mówić o... Katarzyna Peka hawajski duch miłości w ciele i wokół (1) Uwielbiam masaż Arkadiusza. Kahihula w jego rękach, tańcu, miękkich r******h,... GOSIA kahihula? (1) jaka jest roznica miedzy Lomi Lomi Nui a Lomi Lomi Kahihula? maka :) (1) Every time its something new and this new is always for better :) and to calm... kaja magda umer - opinia (1) Lomi lomi Kahihula w wykonaniu pana Arka-lekiem na całe zło.No...na prawie... magda umer energia i zmysłowość (1) Chętnie dzielę się swoim doświadczeniem, ponieważ lomi-lomi w wykonaniu... Leszek