Fachowa obsługa (1) Będąc w sklepie pani ekspedientka fachowo doradziła mi dobór stroju... Ania Maria - opinia (1) Polecam zakupy w sklepie KAMAMA! Świetny i błyskawiczny kontakt mailowy,... Maria Zadowolona klientka :) (1) Jedno z niewielu miejsc w Trójmieście z tak dużym wyborem bardzo dobrej... Beata
Gorąco polecam !!! (1) Pani w punkcie przy ul. Klonowej w Gdańsku to prawdziwy anioł. Jest bardzo... Zadowolona klienkta MIEJSCE PRZYJAZNE MAMIE (1) Super sklep, szczerze polecam. Bardzo duży wybór i przystępne ceny. Rzeczy są... Margo GORACO POLECEM (2) Bylam w sklepie na klonowej i na hali targowej w gdansku obie Panie... dominika Sprawdzone-godne uwagi (1) Po wizycie w podobnym sklepie mieszczącym się w" Klifie " zaskoczył mnie w... Katarzyna Sklep na "6"-tke ) (1) Przesympatyczna obsluga.Polecam wszystkim przyszlym mamom ( albo ich... Patrycja Fajny sklep dla przyszłych mam (1) Mają duży wybór ubrań, zarówno na co dzień, jak i bardziej eleganckich. Duża... Ola POLECAM (1) Znalazłam 3 sklepy ciążowe za pośrednictwem trójmasto.pl i muszę... usatysfakcjonowana klientka Polecam!!! (1) Gorąco polecam wszystkim przyszłym i nowym mamom Polecam wszystkim przyszłym... Iza