Kamar Projekt

Artykuły BHP Sprzęt i akcesoria dla przemysłu

Gdynia, gen. Mariusza Zaruskiego 12

Grzegorz Ziomski - opinia (1) Profesjonalność to za mało powiedziane. Super porady i wybór. Grzegorz Ziomski Bartek Kostek - opinia (1) Profesjonalna i ekspresowa obsługa polecam! Bartek Kostek Alicja Markowska - opinia (1) Super produkty i doradztwo na najwyższym poziomie. Polecam. Alicja Markowska
Monika Ziółkowska - opinia (1) Wyposażyłam odbojnicami cały podziemny parking, pan Marcin pomógł mi dobrać... Monika Ziółkowska Łukasz Drzymalski - opinia (1) Firma wyposażyła nam całą produkcję oraz magazyn. Bardzo miły i błyskawiczny... Łukasz Drzymalski Wiesław Gradowski - opinia (1) Szeroki wybór, miła obsługa oraz pomoc przy doborze luster i odbojnic.... Wiesław Gradowski Tomek - opinia (1) Towar zgodny z opisem w 100%. Polecam ! Tomek Filip - opinia (1) Dobry, bezproblemowy kontakt, szybka wysyłka, polecam. Filip Agata - opinia (1) Produkty bardzo wysokiej jakości! Agata Adam Miastecki - opinia (1) Bardzo dobry kontakt. Barierki dopasowane idealnie pod nasze wymagania. Adam Miastecki Wojtek - opinia (1) Bardzo szybka obsługa, produkty których potrzebowałem były dostępne od ręki,... Wojtek Karol - opinia (1) Produkty bardzo dobrej jakości. Przemiła obsługa Karol